25 / 04 / 2024

toki emekli konut

toki emekli konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince ev almak isteyen emeklilere 17 ilde, 4 bin 354 konut yapacak. 2+1 planında konutlar için TOKİ, ilgili bankalar aracılığı ile 9-30 Aralık arasında ön talep toplayacak.

TOKİ'nin emekliye konut projesine yoğun istek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emekliler yoğun ilgi gösterdi.

TOKİ emekliye özel kontenjan ayırdı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) piyasa koşullarında konut sahibi olamayan emekliler ve dar gelirli vatandaşlarımızın düşük taksitler ve uzun vade seçenekleri ile konut sahibi olabilmeleri amacıyla yeni projeleri satışa sundu.

Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emekliler, TOKİ'den haber bekliyor!

Emeklinin gözü TOKi'de...Dar gelirlileri ev sahibi yapan TOKİ'ye, kirada oturan emeklilerden çağrı geldi. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emekliler, TOKİ'den haber bekliyor

TOKİ emekli projeleri 2019!

TOKİ emekli projeleri 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1.380 adet konutu emeklilere özel olarak satışa çıkarıyor.

Kocaeli Kandıra TOKİ emekli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Kandıra Emekli projesinin kuraları çekildi.

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri!

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 163 daireden meydana gelen projede teslim dönemi 11 Ocak'ta başladı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

TOKİ Karabük emekli konut belirleme kura çekimi!

TOKİ Karabük emekli konut belirleme kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. 426 adet daireden meydana gelen projede kura çekimi 12 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

Nilüfer İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları açıklandı!

Nilüfer İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları açıklandı, kura çekilişi bugün gerçekleştirilen projede 1201 adet konut bulunuyor.

TOKİ Emekli Konya Meram kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Emekli Konya Meram kura sonuçları açıklandı, projede 198 adet konut bulunuyor. İşte TOKİ Meram Gödene Emekli kura sonucu...

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları!

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projed e198 adet konut bulunuyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli kura çekimi ne zaman?

160 adet daireden meydana gelen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Grubu Konut Projesi'nde başvurular devam ediyor. Peki, Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli kura çekimi ne zaman?

Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru!

TOKİ Çanakkale Ayvacık160 konut projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru dönemi...

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Zonguldak kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 324 adet konut bulunuyor. Peki TOKİ Emekli Zonguldak kura çekilişi ne zaman?

toki emekli konut Haberi

toki emekli konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince ev almak isteyen emeklilere 17 ilde, 4 bin 354 konut yapacak. 2+1 planında konutlar için TOKİ, ilgili bankalar aracılığı ile 9-30 Aralık arasında ön talep toplayacak. TOKI Başkanı Ergün Turan, "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında da konut üretimini sürdüreceklerini ifade ederek, "Hedefimiz, hiç konut sahibi olmayan emeklilerimizi güldürmek" dedi. Dar ve orta gelirlilere dönük konut üretimlerinde emeklilere % 25 kontenjan ayırdıklarını aktaran Turan, "Dar gelirli vatandaşlanmızı 250 lira gibi düşük taksitlerle ve uzun vadeli ödeme koşullanyla yuva sahibi yapmak için faaliyeüerimizi hızlandırdık" dedi. 


TALEP ALINACAK İLLER AÇIKLANDI 

TOKİ Başkanı Turan, talep toplanacak illere ve konut sayılarına ilişkin şu bilgileri verdi: "Bursa-Nilüfer bin 200 konut, Balıkesir Bandırma-Edincik 32 konut, Karaman-Kırbağ 400 konut, Şanhurfa-Akabe 304 konut, Konya-Meıam 499 konut,...