18 / 04 / 2024

toki fabrikaları

toki fabrikaları

Eskişehir Sanayi Odası, ''2023 Vizyon Programı'' başlıklı rapor hazırladı. Raporda, TOKİ'ye saniyicilerden ''fabrika yap kiralama yönetimiyle yatırımcılara tahsis et' önerisi geldi. 

Mustafa Sarıgül: İstanbul’a spor fabrikaları kuracağım!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul'a spor fabrikaları kuracağını belirterek, "Sporcu fabrikaları kuracağım, 6-14 yaş arası evlatları buraya alacağım.” dedi...

Muğla Belediyesi TOKİ Konutları için su deposu inşa ediyor!

Muğla Belediyesi, daha üst bölgeye yapımına başlanan 500 metreküplük yeni içme suyu deposu ile Toki konutlarında basınçlı su probleminin ortadan kalkmasını ve vatandaşların bireysel abone olmalarını sağlayacak.

Türkiye Şeker Fabrikalarına ait 15 taşınmazın satışı yapıldı!

ÖİB, Türkiye Şeker Fabrikalarına (Türkşeker) ait 5 ildeki toplam 15 taşınmazı en yüksek teklifi veren kişi ve kuruluşlara satışına karar verdi. ÖİB'nin gayrimenkul satışıyla ilgili tebliğleri Resmi Gazete'de yayımlandı...

Türkiye Şeker Fabrikaları, ÖİB ile 15 gayrimenkulünü sattı!

Türkiye Şeker Fabrikaları, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile 15 gayrimenkulünü satış yöntemi ve pazarlık usulü ile sattı. Gayrimenkuller İstanbul Kadıköy, Konya, Kırklareli, Kırşehir ve Nevşehir'de yer alıyordu.

TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonuçları!

Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesinde 80 adet konut TOKİ tarafından satışa çıkarıldı. Kayseri Melikgazi TOKi Konutlarında fiyatlar 76 bin 533 TL'den başlıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonuçları haberimizde yer alıyor.

Toki Ispartakule evleri projelerinin son durumu 2014!

Toki Ispartakule evleri konut projeleri hangi aşamada? Toki tarafından Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen konut projelerinden hangileri tamamlandı? Toki Ispartakule evleri projelerinin son durumu 2014! İşte bu soruların cevapları haberimizde...

Toki Ispartakule evleri projelerini hangi firmalar hayata geçiriyor?

Toki Ispartakule evlerini hangi firmalar inşa ediyor? Toki Ispartakule projelerinde son durum ne? Ispartakule bölgesindeki Toki evleri hangileri? Toki Ispartakule projelerini hangi firmalar hayata geçiriyor? İşte tüm bu sorulara cevap veren haberimiz...

Halkalı Toki konut projeleri ne durumda?

Halkalı Toki toplu konut projeleri hangi seviyede? Toki'nin İstanbul Halkalı'daki toplu konut ve diğer projelerini hangi firmalar hayata geçiriyor? Halkalı Toki konut projeleri ne durumda? İşte Halkalı Toki konutları hakkında güncel detaylar...

Toki Halkalı konut projeleri 2014!

Toki Halkalı konut projeleri hangileridir? Toki Halkalı projeleri Şubat 2014 itibariyle ne durumda? Toki Halkalı'da hangi projeyi hangi firmaya yaptırıyor? Toki'nin Halkalı'daki konut projeleri tamamlandı mı? İşte Toki Halkalı konut projeleri 2014!

Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? Toki İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi firma ile çalışıyor? İşte Toki İstanbul Anadolu Yakası projeleri 2014!

Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar , Çekmeköy, Tuzla ve Pendik projeleri 2014!

Toki İstanbul'un Anadolu yakasında hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ Ataşehir projelerinde son durum ne? Toki Ümraniye projeleri hangileri? Toki Üsküdar’da ne yapıyor? İşte Toki Ataşehir, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy ve Tuzla projeleri 2014!

Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayseri projelerinde son durum nedir? Kayseri Toki toplu konut projeleri hangi bölgelerde sürüyor? Kayseri Toki evlerinin güncel durumu ne? İşte Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir projeleri nelerdir? Toki Kayaşehir projeleri ne durumda? Toki Kayaşehir projeleri arasında tamamlananlar, inşaatına başlananlar ve ilana çıkanlar hangileri? İşte 4 Şubat 2014 itibariyle Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

toki fabrikaları Haberi

toki fabrikaları

Türkiye genelinde özellikle dar gelirlere konut üreten TOKİ'ye saniyicilerden ''fabrika yap kiralama yönetimiyle yatırımcılara tahsis et' önerisi geldi. 

Hürriyet Gazetesi'nden Erdinç Çelikkan'ın haberine göre, Eskişehir Sanayi Odası, iş dünyasının son dönemde ekonomide yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini içeren rapor hazırladı. 

''2023 Vizyon Programı'' başlıklı raporda, yabancı şirketlerin yatırımlara devan etmeleri açısından olağanüstü dönemlerde özel yatırım teşvik paketlerinin oluşturulması gerektiği vurgulandı. Raporda, sanayi yatırımlarında inşaat işlerinin önemli kaynak kullanımı gerektiği belirtilerek, ''Sanayicilerin önemli bir kısmı finansman kaynaklarını toprağa ve binaya harcamakta, makina, ekipman ve işletme sermayesi için kaynakları daralmaktadır. TOKİ, Emlak Bankası gibi kurumlar fabrika binaları üreterek uzun süreli kiralama yöntemiyle sanayicilere tahsis edebilir. Depolama alanları için de girişim ve yeni yatırımların devlet eliyle sübvanse edilmesi gerekmektedir.'' denildi.

Raporda mesleki eğitimlere finansal veya vergisel...