23 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir konutları

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir konutları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı’nın işbirliğiyle hayata geçen 50 bin konutluk Kuzey Şehir konut projesi kapsamında 2’nci etaptaki 749 adet konutun kurası çekildi...

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nin tanıtımı yapıldı!

TOKİ’nin bugüne kadar planlanmış en büyük yeni yerleşim projesi olan "Gaziantep Kuzey Şehir Projesi" tanıtıldı. 8.5 milyon metre karelik alana yapılacak olan 50 bin konutluk proje ile 300 bin nüfusun barındırılması hedefleniyor.

Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Gaziantepli vatandaşların yüzünü güldüren Gaziantep Kuzeyşehir 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020 ve TOKİ Kuzeyşehir kura sonuçları listesi...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonuçları 15.05.2020!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonuçları 15.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonuçları 15.05.2020 ve TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 5.Etap ihalesi yarın!

Gaziantep, Şehitkamil, Kuzeyşehir 5.Etap 646 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 6. Etap'ın ihalesi yapıldı!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 6. Etap'ın ihalesini gerçekleştirdi.

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Gaziantep Kuzeyşehir 5. Etap kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Kuzeyşehir Projesi'nin beşinci etabında yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 3. Etap başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 3. Etap başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 154 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzey Şehir projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir'de 916 konut sahibini buldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 'Kuzey Şehir' Projesi'ndeki 916 konut düzenlenen kura çekimiyle sahibini buldu.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Kuzeyşehir projesindeki konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir konutları Haberi

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir konutları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nın işbirliğiyle hayata geçen 50 bin konutluk Kuzey Şehir konut projesi kapsamında 2’nci etapta yer alan 749 adet konutun kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, 749 konuta 549’u engelli, bin 579’u emekli olmak üzere 14 bin 378 başvuru yapıldığını açıkladı. Böylece Kuzey Şehir’de satışa sunulan her 1 konuta yaklaşık 20 başvuru geldi. Turan, 50 bin konutluk Kuzey Şehir projesine altyapıyla birlikte toplam 10 milyar TL yatırım yapılacağını açıkladı.

Gazete Habertürk'ten Erdem Aktürk'ün haberine göre Turan, TOKİ olarak şimdiye kadar Gaziantep genelinde toplamda 20 bin 813 konut uygulaması başlattıklarını, bu konutların 15 bin 306’sını tamamladıklarını, 5 bin 507 konutun da yapımının sürdüğünü belirtti. 

Turan, Gaziantep’e bir hastane, 3 sağlık ocağı, 2 kamu hizmet binası,...