23 / 04 / 2024

TOKİ Giresun ve Kayseri

TOKİ Giresun ve Kayseri

TOKİ Giresun 81,42 hektar alanda imar uygulaması ve Kayseri 205,48 hektar alanda ifraz işleminin yapılması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Giresun ve Rize'de taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı! 

Giresun ve Rize'de konut yapımı için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi...

Sigorta sektörü Giresun ve Rize’deki sel felaketinin yaralarını sarıyor!

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada, "Giresun ve Rize’de yaşanan sel felaketlerinin ardından da sigortalıların hasarlarının en kısa sürede tespiti ve hasar ödemelerinin yapılması için çalışmalarımıza başladık" dedi.

TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020!

TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 ve TOKİ Giresun Aksu kura sonuçları 17 Haziran 2020...

TOKİ Giresun kura sonucu öğrenme 27 Mayıs!

TOKİ Giresun kura sonucu öğrenme 27 Mayıs ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinde toplamda 209 adet daire yer alıyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuru dönemi başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 209 konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları 2017!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi'nde toplamda 209 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Giresun ve Kayseri Haberi

TOKİ Giresun ve Kayseri

Giresun İlinde 81,42 ha alanda İmar Uygulaması ve Kayseri İlinde 205,48 ha alanda İfraz İşleminin Yapılması Hizmet Alım İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 


İhale Kayıt Numarası: 2015/3217 

1-İdarenin

a) Adresi: T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA

b) Telefon ve faks numarası: 3122667680 - 3122660134

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Giresun ilinde 81,42 ha ile Kayseri ilinde Bulunan 205,48 ha alanda imar ve ifraz yapılması

Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer: Giresun ve Kayseri

c) Süresi: İşe...