Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Gölbaşı 4. bölgeye konut inşaatı ile adai&A">
29 / 03 / 2024

toki gölbaşı evlerinin çevre düzenleme ihalesi

toki gölbaşı evlerinin çevre düzenleme ihalesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Gölbaşı 4. bölgeye konut inşaatı ile adai&A

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gölbaşı'na TOKİ müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TOKİ tarafından Yurtbeyi Mahallesi’nde konut projesi yapılacağını dile getirdi. 

Gölbaşı TOKİ Konutları'nın ismi değişti!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında savaş uçakları tarafından bombalanan Özel Hareket Daire Başkanlığının bitişiğindeki Gölbaşı TOKİ Konutları bünyesindeki 300 konutluk sitenin adı, "15 Temmuz Şehitler Sitesi" olarak değiştirildi.

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Gölbaşı TOKİ konutları yolunda çökme!

Ankara Gölbaşı TOKİ konutlarına giden Şehit Selami Ata Bey Caddesi üzerindeki yolda, iş merkezi inşaatı nedeniyle çökme meydana geldi. Mahalle sakinleri, çökmenin tekrarlanmasından endişe duyuyor.

Gölbaşı’na yeni pazar!

Ankara Gölbaşı Eymir Mahallesi Park Eymir Toki Konutları’nda, geçen yıl yapımına başlanan Örencik kapalı pazar yeri hizmete girdi. Pazar alanı 11 bin 881 metrekareden oluşuyor.

Gölbaşı Eymir Toki'de kapalı pazar hizmete girdi!

Gölbaşı Eymir Mahallesi Park Eymir Toki Konutları'nda, geçen yıl yapımına başlanan Örencik kapalı pazar yeri hizmete girdi. Kapalı pazar alanı toplam 11 bin 881 metrekareden oluşuyor.

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Gölbaşı Hasvak Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Hasvak Hastanesi’nin Gölbaşı’na artık yetersiz olduğunu ve ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi..

toki gölbaşı evlerinin çevre düzenleme ihalesi Haberi

toki gölbaşı evlerinin çevre düzenleme ihalesi

Gölbaşı 4. bölgeye tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas, 600 adet konut inşaatı ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi açık ihale usulü ile yaptırılacak.

İhale, 21 Ocak 2008 tarihinde saat 14.00'de TOKİ'de gerçekleştirilecek.

Yer tesliminden itibaren toplam 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine tüm istekli firmalar katılabilecek. İhalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

İhale dokümanı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İhale Dairesi Başkanlığından görülebileceği gibi aynı yerden bedeli mukabili temin edilebilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan...