25 / 04 / 2024

toki güneysu ihalesi 2018

toki güneysu ihalesi 2018

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu'da hayata geçireceği 158 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ, Rize Güneysu’da 350 adet konut inşa edecek!

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Güneysu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Güneysu 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Gümüşhane Köse'de 104 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane Köse'de 104 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Gölköy 170 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy 170 konut ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi bugün!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane Hasanbey Mahallesi'nde 357 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet ilköğretim okulu inşa edecek.

TOKİ Gümüşhane 357 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de 357 konut inşa edecek.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi bugün!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize Güneysu 143 konut ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 13 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alıyor! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı'nınTürkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 9 Mart 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

toki güneysu ihalesi 2018 Haberi

toki güneysu ihalesi 2018

TOKİ tarafından Rize’nin Güneysu İlçesi’nde hayata geçirilecek olan 158 konutun ihalesi yapıldı. Dün gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

Yükseklikleri zemin+4 olan projedeki konutların 78’i 2 oda 1 salon ve 80’i ise 3 oda 1 salon planında tasarlandı.

Rize Güneysu TOKİ projesinde cephe tasarımlarında söveler, dekoratif pencereler kullanıldı. Güneysu bölgesi konut sahiplerinin gün içerisinde vakit geçirebileceği peyzajı, parkı, oyun ve spor alanları ile birlikte nitelikli bir sosyal çevre olarak...