26 / 04 / 2024

toki ıslahiye

toki ıslahiye

TOKİ'nin Gaziantep'te tamamladığı ayda 100 lira taksitli evler, maddi durumu kötü olan ailelerin hayalini gerçekleştirdi

TOKİ Gaziantep Islahiye'de 116 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gaziantep Islahiye'de yapılan 116 konutu açık satış yöntemiyle satışa çıkardı.

TOKİ, Gaziantep Islahiye'de memura 253 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gaziantep Islahiye'de memur grubuna inşa ettiği toplam 264  konuttan kalan 253 adet konutu satışa çıkardı.

TOKİ Islahiye son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Islahiye orta gelir projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Islahiye 2. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Islahiye 2. Etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna 25 Eylül 2017 diyebiliriz. Proje 198 adet konuttan meydana geliyor.

Gaziantep TOKİ Islahiye Fevzipaşa kura çekilişi 2016!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa'da 31 adet konut satılıyor. Projede 285 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Gaziantep TOKİ Islahiye Fevzipaşa kura çekilişi 2016 detayları...

Konya, TOKİ Konutları'nın devam etmesini istiyor!

Konya'lı vatandaşlar, Toki Konutlarının her ilçede devam etmesini istiyor. Süleyman Göksu'nun Konya'da Toki Konutları isimli yazısı Anadolu Telgraf'ta yayımlandı. İşte Anadolu Telgraftaki yazı..

Bozüyük'teki TOKİ Konutları hızla devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde yapılması planlanan tren yolu geçitleri ve TOKİ konutları konusunda önemli açıklamalar yaptı. Toki Konutlarında sıkıntı olmadığını söyledi.

Islahiye'de riskli alan çalışmaları başladı!

1. derece deprem kuşağı ve aktif fay hattında bulunan İslahiye İlçesinde riskli alan çalışmaları başladı. Gaziantep'te 6306 sayılı Afet Riskli Altındaki Alanların Dönüşümü Hakkında Kanun kapsamında riskli alan çalışmaları artarak devam ediyor.

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor!

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015!

Toki indirim kampanyası ne zaman? Toki indirim kampanyası nasıl hesaplanır? Toki indirim kampanyası Halkbank aracılığıyla değerlendirilebilir mi? Toki indirim kampanyası forum ortamlarında nasıl konuşuluyor? Toki 2015 indirim kampanyası soruları ve cevapl

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

Ilgın'da 2.TOKİ şantiyesi kuruldu!

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

Toki Beykent'e geniş yol yapılıyor!

Toki Beykent 'e geniş yol yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Antalya TOKİ'de yangın çıktı!

Yangın, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi. Serkan Işıldağ'a ait 3 kişinin yaşadığı evden duman çıktığını görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular!

TOKi Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ projesinde 626,64 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve fiyatlar 100 bin 263 TL'den başlıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular..

toki ıslahiye Haberi

toki ıslahiye

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), son dönemde hız verdiği uygun şartlarda, taksitle kira öder gibi konut edindirme projelerine bir yenisini daha ekledi. Maddi durumu kötü olan aileleri de ev sahibi yapmak için Başbakan Tayyip Erdoğan'ın emriyle harekete geçen TOKİ, ayda 100 TL taksitle vatandaşları ev sahibi yapıyor. Bu evlerin inşaatının başlayacağı müjdesini ilk olarak 5 ay önce TOKİ'nin anahtar teslim törenine katılmak için Gaziantep'e gelen Başbakan verdi. TOKİ de hemen bu evlerin inşaatına başladı. Bu evler için kura çekilişini beklemeye başlayan Antepliler de, bu şartlarda ev sahibi olabilmeyi bir mucize olarak değerlendiriyor.

BURASI FIRSATLAR DİYARI

Güner Ailesi, 250 TL taksitle TOKİ'den ev sahibi olan ailelerden biri. 11 yıldır evli olan Uğur- Hayriye Güner çifti 2 çocukları anneleri ve kardeşleriyle...