19 / 04 / 2024

TOKİ İstanbul millet bahçesi

TOKİ İstanbul millet bahçesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kağıthane Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul'da dönüşüm kapsamında 14 bin 76 konut yapacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bu yıl kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'da 14 bin 76 konutun yapımını planladıklarını söyledi...

Tekirdağ Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018'de yapılan genel seçimler sırasında Atatürk Havalimanı’nın yerine ‘Millet Bahçesi’ inşa edileceğini duyurmuştu. Peki İstanbul Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı mı? İstanbul Millet Bahçesi ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Ardahan Millet Bahçesi ihalesi 16 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Ardahan Millet Bahçesi projesinin ihalesini 16 Eylül'de gerçekleştirecek.

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Edremit Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yeşil alan yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Edremit Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Van Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

81 ilde 81 yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye basan TOKİ, Van Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Millet bahçeleri projelerinin maliyeti ne olacak?

2021 yılın üç belediye millet bahçesi projeleri için 14 milyon 425 bin TL ödeme yapacak. Bunun yanı sıra TOKİ de  millet bahçeleri için 59 milyon TL'lik sözleşme imzaladı.

Tekirdağ Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Tekirdağ Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Afyon Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Afyon Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Yalova’daki Millet Çiftliği Millet Bahçesi oluyor!

Yalova'daki “Millet Çiftliği”, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yazısı ile TOKİ’ye “Millet Bahçesi” yapılmak üzere tahsis edildi.

TOKİ’den Gaziantep'e millet bahçesi!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gaziantep Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ihalesi 30 Ekim'de!

TOKİ Gaziantep Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Kayaşehir Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ, İstanbul'da yaklaşık bir milyon metrekarelik alanda 4 etap halinde inşa edilecek Kayaşehir Millet Bahçesi'nin, 2,3 ve 4'üncü etaplarının ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ İstanbul millet bahçesi Haberi

TOKİ İstanbul millet bahçesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi sloganıyla yola çıkan TOKİ şimdi de İstanbul'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

İstanbulluların merakla beklediği Kağıthane Millet Bahçesi projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, Kağıthane Millet Bahçesi projesinde sosyal donatı alanlarına da yer verilecek. 

Söz konusu projenin yer tesliminden itibaren 400 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/750093 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE,...