28 / 03 / 2024

TOKİ İzmir Kınıkta dar ve orta gelirliler

TOKİ İzmir Kınıkta dar ve orta gelirliler

Toplu Konut İdaresi TOKİ, Kınık’ta dar ve orta gelirli vatandaşlar için 275 konut inşa edecek. Şimdiden 380 kişinin başvuruda bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Sadık Doğruer. “Kınık’ın değeri arttı.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

İzmir Kınık’ta bir adet arazi satılacak!

İzmir ili Kınık ilçesinde yer alan bir adet arazinin satışa çıkarıldığı öğrenildi. İhale tarihinin 14 Kasım olduğu arsa, açık teklif usulüyle satılacak.

11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kınık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kınık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ İzmir Kınık'ta 300 konut daha inşa edecek!

TOKİ, İzmir'in Kınık ilçesine 2.etap proje dahilinde 300 konut daha inşa etmek için çalışmalara başladı.

TOKİ 2 yılda 88 bini aşkın aileyi konut sahibi yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) son iki yılda 88 bin aşkın aileyi ev sahibi yaptı.

Kınık'ta taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kınık ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

Beyza Taşkın: İstanbul’da yıkım daha büyük olur! 

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem, akıllara büyük İstanbul depremini getirdi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyza Taşkın, İstanbul'da yaşanacak depremin daha büyük yıkımlara neden olacağını dile getirdi. 

Yalova'da Atatürk'ün köşkünün olduğu arazi millet bahçesi oluyor!

Atatürk’ün Türk milletine bağışladığı Yalova’daki çiftlik Millet Bahçesi oluyor. İçinde Atatürk'ün köşkünün de yer aldığı arazi, Çevre Bakanlığı tarafından TOKİ’ye tahsis edildi...

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Paterson Köşkü'nün restorasyonu 38 aydır bitirilemedi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24 ayda tamamlamayı planladığı Bornova’da bulunan Paterson Köşkü'nün restorasyonunu, 38 ay geçmesine rağmen hala tamamlanamadı.

TOKİ İzmir Kınıkta dar ve orta gelirliler Haberi

TOKİ İzmir Kınıkta dar ve orta gelirliler

Tabelanın asılmasıyla bölgedeki araziler değer kazandı” diye konuştu.Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Kınık'ta hayata geçireceği 275 konutluk proje için çalışmalar başladı. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, şimdiden 380 kişinin başvuru yaptığı belirterek "Bu projeyle Kınık'ın değeri arttı. Tabelanın asılmasıyla bölgedeki araziler değer kazandı. Tamamen dar ve orta gelirli vatandaşlarımız için yapılacak konutlar üç katlı olacak. Taksitlendirme ve ödemeler, evlerde oturmaya başlandıktan sonra gerçekleştirilecek" dedi. 


Binali Yıldırım'a teşekkür 


Projenin kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Başkan Doğruer, "Uzun süredir beklediğimiz ve çalışmalarını yürüttüğümüz bir konuydu. Hemşehrilerimiz de merakla bekliyordu. Belediye olarak arazi tahsisini yaptık. Planlar onaylandı. Her şey tamam. Jeolojik etüt sonrası inşaat çalışmaları hızlanacak. Kısa sürede vatandaşlarımızın konutlara geçmesini istiyoruz. TOKİ'nin Kınık projesine emeği geçen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım başta...