29 / 03 / 2024

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsası

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsası

TOKİ'nin Kağıthane Arıcılar arsasına yüzde 60 kurum payı ile rekor teklif geldi.

TOKİ Kağıthane arsasına en yüksek teklif Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan!

İstanbul Kâğıthane Arıcılar mahallesinde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa çıkardığı arsanın ihalesine en yüksek teklif 527 milyon TL ile Güney-Baş Yapı-Esta-Elit Ortaklığı'ndan geldi.

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsasının ihalesi yarın!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Merkez (Arıcılar) Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

Raks fanlı ısıtıcılar kaç TL, en uygun nereden alınır? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yatay ve dikey kullanılabilen Raks fanlı ısıtıcılar, ergonomik ve hafif yapısıyla her yere taşıma imkanı sunar. Termostatlı ve emniyetli özellikleri ile dikkat çeken Raks fanlı ısıtıcılar, kaç watt, en uygun fiyatla nerede satılıyor? İşte detaylar...

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi Sarıyer ve Kağıthane!

İstanbul'un değerli bölgelerinden Sarıyer ve Kağıthane özellikle yabancıların ilgi odağı haline geldi. Durum böyle olunca burada bulunan konut fiyatlarında artış yaşandı.

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar!

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar haberimizde yer alıyor. İşte Çamlıvadi fiyatları Arıcılar ve Çamlıvadi proje detayları...

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kağıthane 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Arıcılar Mevkii Gecekondu Önleme Bölgesine İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı.

Avrupa Konutları Arıcılar'da inşaat Mayıs'ta başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından Kağıthane'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde konumlandırılan Avrupa Konutları Arıcılar projesinde daire sayısı 384'den 463'e çıkarıldı. Projede inşaat çalışmalarına Mayıs'ta başlanacak...

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Eylül'e kaldı!

Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Yamanevler projelerinin satışlarına devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesini Eylül ayında satışa çıkarmayı planlıyor.

Arıcılar Demir Çelik İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar Demir Çelik İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Orus tarafından kuruldu. 

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılım gösteren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışa çıkaracağını duyurdu..

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsası Haberi

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Kağıthane Arıcılar arsasına yüzde 60 kurum payı ile rekor teklif geldiğini duyurdu.


TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, TOKİ'nin Kağıthane Arıcılar Mahallesi'nde "arsa satış karşılığı gelir paylaşımı" modeliyle satışa çıkardığı 40 bin metrekarelik arsanın satışı ihalesine teklifler verildi. 


Arsanın "arsa satış karşılığı i̇dare payı geliri" yüzde 60 oldu. Arsa satış karşılığı i̇dare payı geliri yüzde 60 ile TOKİ'nin tarihinde rekor oldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin tarihinde yüzde 60 idare payının ilk kez verildiğini ve arsa satış karşılığı i̇dare payı gelirinin 316 milyon 200 bin lira olduğunu bildirdi.


Yapılan bu rekor teklifin, ilgili firmaların göstermiş olduğu yoğun ilginin ülke ekonomisi göstergeleri adına da olumlu bir gelişme olduğunu belirten Turan, şu değerlendirmelerde bulundu:


"İdare payı olarak teklif...