16 / 04 / 2024

TOKİ Kars Atatürk kentsel dönüşüm

TOKİ Kars Atatürk kentsel dönüşüm

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ın Kars'ın Merkez ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 366 adet daire inşa edecek...

TOKİ'den Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklama! 

TOKİ, Atatürk Havalimanı'na ilişkin bazı internet sitelerinde yer verilen haberlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu. TOKİ, ihale kararının bildirilmesinden önce herhangi bir çalışmaya başlanmadığını belirtti.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Yalova'da Atatürk'ün köşkünün olduğu arazi millet bahçesi oluyor!

Atatürk’ün Türk milletine bağışladığı Yalova’daki çiftlik Millet Bahçesi oluyor. İçinde Atatürk'ün köşkünün de yer aldığı arazi, Çevre Bakanlığı tarafından TOKİ’ye tahsis edildi...

Atatürk Orman Çiftliği'nin ihalesi bugün!

TOKİ'nin Atatürk Orman Çiftliği'ne ilişkin tartışmalı ihalesi bugün yapılıyor. İhaleye Ankara Büyükşehir Belediyesi de katılıyor. 

Atatürk Havalimanı'na ne yapılacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Atatürk Havalimanı arazisi bize teslim edildikten sonra TOKİ aracılığıyla millet bahçesi yapacağız, İstanbul'umuzu kazandıracağız. dedi...

TOKİ Kars Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi'nde dönüşüme başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ın Kars'ın Merkez ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 366 adet daire inşa edecek...

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak!

TOKİ tarafından UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin 154 seyirci kapasiteli Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak.

TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nı 78 milyon TL'ye satıyor!

27 dönümlük Sakarya Atatürk Stadı TOKİ tarafından açık arttırma yöntemiyle satışa sunuldu. TOKİ Sakarya Atatürk Stadı'nın ihalesi 8 Haziran’da İstanbul’da yapılacak.

Sivas Atatürk Spor Salonu satışa çıktı!

İnönü Bulvarı üzerinde bulunan ve yeni stat yapımı karşılığında verilen yerlerden birisi olan Atatürk Spor Salonu TOKİ tarafından satışa çıkarıldı.

Sakarya Atatürk Stadı arazisi imara açıldı!

TOKİ'ye devredilen Atatürk Stadı arazisini imara açılması yönündeki plan değişikliği teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi. Buna göre TOKİ burada 4 katlı konut ve AVM inşa edebilecek.

Diyarbakır Atatürk Stadı yıkılıyor mu?

Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı bir süre önce Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredildi. TOKİ'nin de başka bir özel firmaya devrettiği stadın kısa sürede yıkılacağı belirtildi.

Afyonkarahisar Atatürk Stadı'nda yıkım başladı!

Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu'nda TOKİ'ye devredilen yerlerde yıkım işlemleri başladı. Eski Tenis Kortlarının yanında bulunan soyunma odaları binası çok kısa sürede yıkıldı.

TOKİ Kars Atatürk kentsel dönüşüm Haberi

TOKİ Kars Atatürk kentsel dönüşüm

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kars'ın Merkez ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor.

TOKİ Kars kentsel dönüşüm projesi kapsamında toplam 366 adet daire inşa edilecek. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutların dışında 1 adet ticaret merkezi, 6 adet setaltı ortak mekan, 1 adet cami ve 1 adet taziye merkezi inşa edilecek.

TOKİ Kars kentsel dönüşüm projesinin ihalesi 4 Ekim 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 

İhale ilanı: Kars İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap, 366 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 6 Adet Setaltı Ortak Mekan, 1 Adet Camii ve Taziye Evi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Ekim 2018 tarihinde saat 14:30'da...