16 / 04 / 2024

TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanı

TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanı

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesindeki 902 ada, 6 parselde yer alan 4 bin 62,78 metrekarelik bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Arsaya 37 milyon TL teklif geldi.

TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki 2 arsasına 59 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı'nda 1 özel ilköğretim tesis alanını ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Özel ilköğretim tesis alanına 37 milyon, bakım ve akaryakıt tesis alanına ise 22 milyon TL teklif geldi.

TOKİ, 3 ildeki bakım ve akaryakıt istasyon arsalarını satıyor!

TOKİ, İstanbul, İzmir ve Adana'da bulunan bakım ve akaryakıt istasyonu arsalarını "açık artırma" yöntemi ile satışa sundu.

TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesindeki 902 ada, 6 parselde yer alan 4 bin 62,78 metrekarelik bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Arsaya 37 milyon TL teklif geldi.

TOKİ akaryakıt alımı işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek. İhale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ akaryakıt alımı işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek. İhale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak.

Aksel Enerji Tekirdağ'da akaryakıt istasyonu aldı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş., Tekirdağ'da İnan Lpg-Petrol İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait akaryakıt istasyonunu ve arsasını satın alacağını duyurdu.

Elmalı Gündoğan'da 100 bin TL'ye 1 yıllık kiralık akaryakıt istasyonu!

Elmalı Belediye Başkanlığı Gündoğan Mahallesi 'ndeki otogarda yer alan akaryakıt istasyonunu 17 Aralık 2014 tarihinde kiraya veriyor. 1 yıllık bedeli 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Manavgat'ta 3 milyon 11 bin 250 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli'nin Manavgat İlçesi'nde yer alan 2,862,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Tortum Gölü'nden akaryakıt üretilecek!

Tortum Gölü'n den akaryakıt üretilecek. Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından yapılan çalışma kapsamında, Tortum Gölü' nden toplanarak, laboratuvar ortamında çoğaltılan mikroalglerden biyodizel elde edilecek.

Pendik Yayalar'da 8 milyon 79 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyon alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihale ediliyor...

Kırıkkale Balışeyh'de 1 milyon 179 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kırıkkale Balışeyh ilçesi Işıklar Köyü hudutlarında bulunan 5 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Kırıkkale 1. İcra Dairesi tarafından 22 Kasım günü saat 11:00 ile 11:05 arası ihaleye sunuluyor.

Niğde Altunhisar'da 1.8 milyon TL'ye satılık akaryakıt satış istasyonu!

Niğde Altunhisar İlçesi Yakacık Köyü 3406 Parselde kayıtlı Petrol Binası, Sosyal Tesis ve Arsa vasıflı (Akaryakıt Satış İstasyonu) 1 milyon 800 bin TL bedelle 19 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Ankara'da belediyeden 750 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Korkuteli Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle'de yer alan akaryakıt istasyonunu 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu akaryakıt istasyonunun toplam bedeli 750 bin TL olarak belirlendi.

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Akaryakıt Taahhüt Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Kutlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Sancaktepe, Kemal Türker Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanı Haberi

TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanı

TOKİ’nin mülkiyetinde bulunan 34 ildeki taşınmazlar dün gerçekleştirilen açık artırma ile satışa çıktı. 34 ilde 180 iş yeri, 5 ilde 26 konut ve 3 ilde 10 arsa müzayedesi kapsamındaki iş yeri ve konutlar yalnızca vadeli olarak, arsalar ise peşin satış yapıldı. 


İstanbul-Başakşehir Kayabaşı bölgesindeki 902 ada, 6 parselde yer alan 4 bin 62,78 metrekarelik bakım ve akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif geldi. 6 firmanın katıldığı müzayedeye en yüksek teklifi Ayhas Petrol Ürünleri verdi. Bakım ve akaryakıt tesis alanının muhammen bedeli 20 milyon TL olarak açıklanmıştı.


İstanbul’da Başakşehir ilçesi Kayaşehir 19. bölgede 15, Gaziosmanpaşa’da 2 ve Çatalca’da 1 iş yeri 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


*Müzayede sonuçlarının noterde onaylanmasının ardından satış işlemleri gerçekleştirilecek.


TOKİ Kayabaşı ilköğretim tesis alanına 22...