29 / 03 / 2024

TOKİ kayseri emekli evleri

TOKİ kayseri emekli evleri

TOKİ'nin Kayseri'de emeklilere yönelik bir projesi olup olmadığına ve internet sitesinde yer verilen İncesu projesi duyurusu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri için son gün bugün olarak belirtiliyor. 231 konuttan meydana gelen projede kura çekilişi 10 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmişti.

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı. Projede 250 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Emeklilere Özel Konut Projesi'ndeki 231 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu...

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir son başvuru!

Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” stoklarında yer alan 346 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir son başvuruları ne zaman?

TOKİ Emekli Projesi'ne Sakarya'da dahil edilmeli!

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TOKİ'nin emekli projesine Sakarya'nın da dahil edilmesi gerektiğini belirtti. Özkoç, 150 bin emekli bulunduğunu ve bunların büyük bölümünü de dar gelirlilerin oluşturduğunu söyledi.

TOKİ Meram emekli konutları başvuruları başlıyor!

TOKİ Meram emekli konutları için başvurular bugün başlıyor. Projede 198 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 346 adet konut kura ile satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ Kayseri Mimarsinan AGG başvuruları!

Toplamda 346 adet konutun kura ile satışa sunulacağı TOKİ Kayseri Mimarsinan AGG başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir başvuruları 2017!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Mahallesi Alt Gelir Grubu projesindeki 152 konut kura ile satışa çıkıyor. TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir başvuruları 2017...

TOKİ Kayseri Develi 2. Etap 129 konut ihalesi 13 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kayseri İli, Develi İlçesi 2.Etap 'ta toplamda 129 adet yeni konut hayata geçirecek. Kayseri Develi 2. Etap 129 konut ihalesi 13 Şubat'ta.

Meram TOKİ Emekli kura sonuçları tam listesi açıklandı mı?

Meram TOKİ Emekli kura sonuçları tam listesi açıklandı mı? TOKİ Meram Emekli kura sonuçları tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Emekli Konutları'nın kura çekilişi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi!

TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi henüz açıklanmadı. Meram Emekli Konutları'nın kura çekilişi bugün gerçekleşecek. TOKİ Meram Emekli kura sonuçları 6 Ocak isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 6. Bölge başvuruları başladı!

Kayseri Melikgazi 6.Bölge Toplu Konut uygulaması projesinde stoklarda yer alan 2 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi 6. Bölge başvuruları bugün itibariyle başladı. Başvurular 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ kayseri emekli evleri Haberi

TOKİ kayseri emekli evleri

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, TOKİ'nin Kayseri'de emeklilere yönelik bir projesi olup olmadığına ve internet sitesinde yer verilen İncesu projesi duyurusuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Arık, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın soruları:
1- Kayseri'de TOKİ'nin emeklilere yönelik bir projesi var mı? Varsa ne zaman hayata geçecek?
2- TOKİ'nin web sitesinden Kayseri İncesu 5. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 142 adet konut inşa edeceği duyuruldu. Ancak vatandaşlarımız başvuru için T.C. Ziraaat Bankası A.Ş. Kayseri İncesu Şubesi'ne gittiklerinde böyle bir proje olmadığı söylendi. Kayseri'de böyle bir proje var mıdır? Böyle bir proje yok ise bu duyuru neden...