20 / 04 / 2024

TOKİ kentsel dönüşüm projeleri kira yardımları

TOKİ kentsel dönüşüm projeleri kira yardımları

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerine nasıl başvurulur?

Türkiye'nin konut üreticisi TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ara vermeden devam ediyor. Peki, binlerce konut inşa eden TOKİ'nin kentsel dönüşüm projelerinden nasıl ev sahibi olunur? İşte başvuru şartları...

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kuraları bugün çekilecek!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura çekilişi bugün yapılacak, proje kapsamında 325 adet konut bulunuyor.

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi!

Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı, proje 325 adet konuttan meydana geliyor.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için neler gerekli?

TOKİ'nin Türkiye genelinde geliştirdiği projeler kapsamında kentsel dönüşüm de yer alıyor.Peki TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için neler gerekli?

10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci!

TOKİ'nin kentsel dönüşüm ve yenileme projelerinde süreç nasıl işliyor? İşte bu konu hakkında vatandaşların aklına takılan sorular ve cevapları.. 10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci..

Kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu’na 397 konut!

TOKİ “Kentsel Dönüşüm Projesi” çerçevesinde, İstanbul’un Beyoğlu İlçesi’nde 397 konut ile 20 dükkân inşa edecek.

TOKİ Kentsel Dönüşüm Malatya Beydağı son başvuru günü yarın!

TOKİ Kentsel Dönüşüm Malatya Beydağı son başvuru günü yarın. Toplamda 377 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 106 bin 943 TL'den başlıyor.

TOKİ kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

TOKİ, kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Başkan Turan, hedeflerinin 2023 yılına kadar 6.5 milyon konut dönüştürmek olduğunu açıkladı.

Erdoğan Tok: İlkadım'da kentsel dönüşüme başlayacağız!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Hastane ve Kökçüoğlu Mahallelerinde bu dönüşümü gerçekleştirme oranımız oldukça yüksek." diye konuştu.

TOKİ kentsel dönüşüm projeleri kira yardımları Haberi

TOKİ kentsel dönüşüm projeleri kira yardımları

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, 2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı ve bu projelerde çalışan işçilerden maaş alamayanların sayısına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Gök'ün soruları

1- 2014, 2015, 2016, 2017 ve 2018 yıllarında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projelerini açıklar mısınız?

2- 2014, 2015, 2016, 2017 ve 2018 yıllarında TOKİ kentsel dönüşüm projelerinde çalışan kaç işçiye maaşları ödenmemiştir? Halihazırda alacağı olan işçi sayısını açıklar mısınız? Ödenmesi gereken meblağ ne kadardır?

3- Kira yardımları sona erdiği halde evleri teslim edilmeyen kaç yurttaş bulunmaktadır? Sözü geçen yurttaşlarımızın kayıpları nasıl telafi edilecektir?

4- Mağdurların bakanlığınızdan yardım ve bilgi talepleri neden...