24 / 04 / 2024

TOKİ Burdur'da kentsel dönüşüm alanını inceledi!

TOKİ Burdur'da kentsel dönüşüm alanını inceledi!

TOKİ Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Bakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Bozkurt Mahallesi'ne yapılması planlanan toplu konutlar için Kentsel Dönüşüm Alanı'nda incelemelerde bulundu.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Bakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Bozkurt Mahallesi'ne yapılması planlanan toplu konutlar için Kentsel Dönüşüm Alanı'nda incelemelerde bulundu.Burdur Bozkurt Mahallesi'ne yapılması planlanan konutlar için Burdur'a gelen  TOKİ  Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mustafa Bakır ve beraberindeki heyet Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say eşliğinde Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı'nı gezdi. 

İncelemenin ardından Burdur Belediyesinde gerçekleşen toplantıda Bozkurt Mahallesine yapılacak toplu konutlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. TOKİ ziyareti hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, "TOKİ'den gelen heyetle birlikte kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunduk. TOKİ heyeti ile birlikte İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Bozkurt'un da hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda Burdur Belediyesi olarak, Kentsel Dönüşüm Alamna yapılacak konutların hak sahiplerinin önceliklerine uygun olarak, bitişiğinde bulunan mevcut TOKİ konutlarına uyumlu, modern, Burdurlunun sosyal yaşantısına uygun şekilde tasarlanması gerektiğini belirttik. Bunların yanında daha birçok fikir alışverişinde bulunduktan sonra, en yakın süre içerisinde kendilerince hazırlanacak projeleri incelemek üzere sözleşerek kendilerini yolcu ettik" dedi. 


Burdur Ses 15


Geri Dön