16 / 04 / 2024

toki Kırşehir Kaman konutları satılık

toki Kırşehir Kaman konutları satılık

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

TOKİ Kırşehir Kaman’da 240 taksitle sosyal konut!

Vatandaşın ev sahibi olma hayalleriyle beklediği 2022 TOKİ Sosyal Konut Projesinin detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2022 TOKİ sosyal konut projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırşehir Kaman'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31528 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Kırşehir Kaman'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Kırşehir Kaman'da işletmecisinden kiranın yarısını alan iş yeri sahibi örnek oldu!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde dükkan sahibi olan Mehmet Demir, kiracısından sıkıntılı süreç geçinceye kadar kira ücretinin yarısını alacak

TOKİ Kırşehir Kaman orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman 2020 orta gelir projesi için başvurular başladı.

Kırşehir Kaman alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman alt gelir projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan 112 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırşehir Kaman'da her mahalleye sosyal tesis!

Kırşehir Kaman ilçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yaptığı hizmetleri anlatan Talu, ''Her mahallede sosyal tesisler oluşturduk'' diye konuştu.

TOKİ Kırşehir Kaman kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kaman projesinin kura çekilişi yapıldı. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ'den Kırşehir Kaman Sarıuşağı Mahallesi'ne 224 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi'nde konut projesi yapılacak...

TOKİ Kırşehir Kaman 224 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi 2. Etap 224 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir 224 konut ihalesi 10 Temmuz'da!

TOKİ Kırşehir İli, Kaman İlçesi, Sarıuşağı Mahallesi 2 Etap 224 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi 10 Temmuz'da yapılacak.

Kırşehir Kaman'a 150 kişilik huzurevi yapılacak!

Kırşehir Kaman’a 150 kişilik Huzurevi ve Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Kaman Belediyesi tarafından 25 yıllığına 20 dönüm arsa tahsis protokolü imza töreni yapıldı.

toki Kırşehir Kaman konutları satılık Haberi

toki Kırşehir Kaman konutları satılık

TOKİ Kırşehir Kaman projesinde yer alan 106 konut için  başvurular 22 Haziran – 22 Temmuz 2016 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. 


85 adet 3+1 ve 21 adet 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı TOKİ Kırşehir Kaman projesinde daire fiyatları 140 bin 157 liradan başlıyor 214 bin liradan başlıyor. 


Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toki Evleri projesinde Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası 03 Ağustos 2016 tarihinde çekilecek. 


Satış duyurusu için