19 / 04 / 2024

toki kocaeli konutları başvuru tarihleri

toki kocaeli konutları başvuru tarihleri

Defterdarlık ve TOKİ yetkilileri tarafından karşılıklı imzaların atılmasıyla Çınarlı Mahallesi’ndeki 24 bin 500 metrekare arazinin Basın Sitesi yapılması için devri resmen yapıldı.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika değişikliği!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesinin ihale tarihini değiştirdi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kocaeli Yarımca'da 1010 adet konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez Yarımca'da 1010 adet konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesinin başvurularını bugün itibariyle başlattı.

TOKİ, Kocaeli'de 22 bin 565 konut inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli'nde 22 bin 565 konut inşa ediyor. İnşa edilen konutların 19 bin 26'sı hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Kocaeli Körfez 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Dilovası projesinin inşaatı başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası Köseler Mahallesi'ne yapılacak konutların inşasına başlanıyor.Proje 82 milyon liraya mal olacak...

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün başladı.

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019!

TOKİ Kocaeli Gölcük kura çekilişi tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Sivritepe orta gelir başvuruları sona eriyor!

TOKİ Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan konutlar için başvurular 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları'nın sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 95 konutun sahipleri belirlendi.

TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları listesi!

Kocaeli Kandıra TOKİ'deki konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede yer alan 95 adet konut 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

toki kocaeli konutları başvuru tarihleri Haberi

toki kocaeli konutları başvuru tarihleri

Defterdarlık ve TOKİ yetkilileri tarafından karşılıklı imzaların atılmasıyla Çınarlı Mahallesi’ndeki 24 bin 500 metrekare arazinin Basın Sitesi yapılması için devri resmen yapıldı.


Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunun uzun süredir üzerinde durduğu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da ısrarlı takibi sonucunda Derince Çınarlı Mahallesi’ndeki 24 bin 500 metrekare alanın Basın Sitesi yapılması amacıyla tahsisi konusunda resmi devir yapıldı. Maliye Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve son olarak da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun imzasıyla bayram arifesinde mutlu haber gelmişti. TOKİ ve Kocaeli Deftardarlığı yetkililerinin de dün katılımıyla Derince Tapu Müdürlüğü’nde resmen imzalar atıldı. Böylelikle Kocaelili basın mensupları da çifte bayram yaşamış oldu.


SANSÜR KALKMIŞTI


Osmanlı İmparatorluğu zamanında çıkan tüm gazeteler sansür memurlarının kontrol ve denetiminden geçtikten sonra yayınlanıyordu. Türk basınında sansürün ilk uygulandığı...