29 / 03 / 2024

toki kocaeli satılık daire

toki kocaeli satılık daire

TOKİ Kocaeli’de Kandıra projesindeki 50 adet konut ve Arzlı’da bulunan 2 adet konutu kurasız olarak açık satışa sunacak.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

Kaman TOKİ Evleri satılık!

Kaman TOKİ Evleri satılık fiyatları 140 bin 157 TL'den başlıyor. Toplamda 106 adet daireden oluşan projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık!

Daire alanlarının 82,31 metrekareden başladığı Malatya Beydağı TOKİ projesinde toplamda 377 adet konut satışta. TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor. TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık fiyatları 99 bin 798 TL'den başlıyor.

TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık!

Aylık taksitlerin 350 TL olarak belirlendiği TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta toplamda 56 adet daire emekliler için satışta. TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık kura çekimi 13 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

toki kocaeli satılık daire Haberi

toki kocaeli satılık daire

TOKİ Kocaeli’de Kandıra projesindeki 50 adet konut ve Arzlı’da bulunan 2 adet konutu kurasız olarak açık satışa sunacak.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kandıra Toplu Uygulaması kapsamında stoklarda yer alan 50 adet konut mevcut hali ile ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. Kandıra Toplu Konut Projesi kapsamında satışa sunulacak olan 50 adet konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. TOKİ Kocaeli Kandıra 2017 başvuru tarihleri 13 Şubat 2017 – 31 Mart 2017 olarak belirlendi. Projede başvurular ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. 


TOKİ ARIZLI’DA 2 KONUT 


TOKİ Arızlı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoğunda bulunan 2 adet konut, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile...