27 / 04 / 2024

toki mamak yatıkmusluk evleri 2016

toki mamak yatıkmusluk evleri 2016

TOKİ, Ankara Altındağ Cinderesi ve Mamak Yatıkmusluk bölgelerine yapacağı toplam 1.220 konut için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na resmi başvuruları yaptı...

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru parasının iadesi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Kurada adları çıkmayanlar, başvuru iadesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

TOKİ'den yatırım atağı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ tarafından 1 yılda 26 bin konut yapıldığını belirtti. Kurum, "Bir yıl içinde 26 bin konut başlatmak kolay değil. Dünyaya örnek olacak bir iş yapıyoruz" dedi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Başvuru heyecanının başladığı projede toplam 81 adet konut bulunuyor.

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 223 adet konut bulunuyor.

TOKİ Mamak Karaağaç 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 3. Etap projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mamak 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Mamak 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 25 Nisan tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ'den yatırımcılara yeni fırsat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 10 ilde bulunan 17 konut ile 21 ildeki 199 adet iş yerini bugün satıyor. 

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

toki mamak yatıkmusluk evleri 2016 Haberi

toki mamak yatıkmusluk evleri 2016


TOKİ, 396 konutluk Mamak projesi için 20 Temmuz 2016, 824 konutluk Altındağ projesi için 22 Temmuz 2016 tarihlerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na resmi başvuruları yaptı. 


TOKİ Altındağ Cinderesi konut ihalesi 29 Temmuz 2016 Cuma günü saat 10:30'da yapılacak. TOKİ ile Altındağ Belediyesi arasında imzalanan kentsel dönüşüm protokolü kapsamında, Altındağ Beşikkaya Mahallesi Cindere bölgesinde 824 daire, ticaret merkezi ve cami yapılması planlanıyor.


107 bin 669 metrekare alanda inşa edilecek olan TOKİ Altındağ Cindere projesinde 8 adet görevli dairesi ile konut sayısı 832'ye çıkacak. Projede hak sahipleri belediye tarafından belirleniyor. TOKİ Altındağ Cindere projesi ruhsatlar alındıktan sonra en geç 14 ay içerisinde teslim edilecek. 



İhalesi bugün yapılacak olan TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 396 konut yapılacak. Ayrıca dört tane...