28 / 03 / 2024

Toki Manisa Akgedik projesi

Toki Manisa Akgedik projesi

TOKİ tarafından Manisa Akgedik'te inşa edilen 5 bin 500 konutluk projenin 2'nci etabında kuralar çekildi. Ulusal Mimari Proje Yarışması'nda Ege Bölgesi birincisi olan projede bin 490 hak sahibi dairesine kavuştu.

TOKİ Manisa Akgedik Konutları!

TOKİ Manisa Akgedik Konutları kent merkezine 12 kilometre mesafedeki Akgedik Mahallesi'nde inşa edilecek. TOKİ Manisa Akgedik Mahallesi Evleri Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçiriyor.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa 980 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Akgedik projesinde yer alan 980 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Manisa Akgedik Yunuskent Konutları'nda ihale tarihleri değişti!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akgedik Yunuskent Konutları 3. ve 4. Etap'ın ihale tarihleri öne alındı.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Akgedik kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura çekimi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan 350 adet konutun kuraları bugün saat 16:00'da çekiliyor...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir projesinde yer alan 50 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Akgedik'te indirim için imza kampanyası!

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında hak sahipleri yüzde 8’lik fiyat indiriminden memnun kalmadı ve 3 günde 600 imza topladı.

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

Manisa Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşıldı. Başkan Mehmet Çerçi, konutlar ile ilgili olarak, “Proje sorunsuz ilerliyor” açıklamasında bulundu...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 3. Etap kura sonuçları 18.07.2019!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik 3. Etap kura sonuçları 18.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.000 adet konut bulunuyor.

TOKİ Akgedik 2'nci etabın kuraları çekildi!

TOKİ tarafından Manisa Akgedik'te inşa edilen 5 bin 500 konutluk projenin 2'nci etabında kuralar çekildi. Ulusal Mimari Proje Yarışması'nda Ege Bölgesi birincisi olan projede bin 490 hak sahibi dairesine kavuştu.

Toki Manisa Akgedik projesi Haberi

Toki Manisa Akgedik projesi

Türkiye genelinde dar ve orta gelirli vatandaşlara dönük konut yapımı kesintisiz sürerken, kura ve anahtar teslim törenleriyle vatandaşlar yeni evlerine kavuşuyor. Yaklaşık 246 bin metrekare alan üzerinde kurulan ve bin 523 konuttan oluşan 2'nci Etap Manisa Akgedik Sosyal Konutlarının konut belirleme kuraları gerçekleştirildi. Kurada bin 490 hak sahibinin oturacağı daireler belirlendi.

5 BİN 500 KONUTLUK YATAY YERLEŞİM

TOKİ  Haber'de yer alan habere göre; başvuru sahiplerinin heyecanla takip ettiği konut belirleme kurasında şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlar da kendilerine ayrılan özel kontenjanla konut sahibi oldu. 5 bin 500 konuttan oluşan yeni yerleşim bölgesi, modern ve yöresel mimari çizgilerin harmanladığı bir tasarım fikrini yansıtıyor. Yatay mimari yaklaşnı bir mahalle yerleşiminin tüm unsurlarını barındırıyor. 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde kurulan ve...