26 / 04 / 2024

toki ödeme şekli

toki ödeme şekli

TOKİ'den ev alan vatandaşlar sözleşme imzaladıktan sonra ödeme sürecine başlıyor. Bu süreçte konut alan vatandaşlar tarafından TOKİ'ye çok fazla soru geliyor. İşte TOKİ borç ödeme ile ilgili çok sık sorulan 9 soru ve cevabı...

2023 TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ 2+1,3+1 konut taksit ödemeleri tarihleri!

Türkiye genelinde 250 bin konutun inşa edileceği ‘İlk Evim, İlk İşyerim’ projesi kapsamında İstanbul'da 50 bin konut yapılacakken, konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, TOKİ ödemelerinin ne zaman başlayacağını ve ödeme planının nasıl olacağını merak ediyor. İşte detaylar...

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

Borsa İstanbul'dan altında 'Sınırlama' kararı! Deprem sonrası yeni önlem!

Altın ithalatı mal mukabili ödeme şekli ile yapılmayacak. Konuya ilişkin açıklama yapan Borsa İstanbul AŞ Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Operasyonel Direktörlüğü, belirtilen koşulların sağlanmaması durumunda işlenmemiş altının Borsa saklama kasasına getirilmesi halinde ise iade prosed

Çalışan EYT’liler dikkat! Kıdem tazminatınız için bunları mutlaka yapın!

EYT'liler yıllar sonra muradına ererken, şimdi de gündeme kıdem tazminatı meselesi geldi. Peki bu tazminatta ödeme şekli nasıl olacak, aynı yerde çalışmaya devam edecek olan EYT’lilerin nelere dikkat etmesi gerekiyor?

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaya para yatırılıyor? İşte TOKİ ödeme planı!

TOKİ sosyal konut başvuru için hangi bankaların kullanıldığı ve para yatırıldığı araştırılıyor. İşte o detaylar…

El Salvadorlulardan Bitcoin kararına tepki! 

El Salvador hükümeti geçtiğimiz günlerde Bitcoin'i resmi ödeme şekli olarak kabul etmişti. El Salvador vatandaşı söz konusu karara tepki gösterdi. 

TOKİ 2020'de Afyon'da kaç konut inşa edecek?

TOKİ Afyon 100 bin konut projesi hangi ilçelerde yapılacak, başvuru şartları neler, başvuru ücreti ve ödeme şekli hakkındaki detaylar haberimizde...

Metraco Mars 19 ödeme şekli!

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan Metraco Mars19'da ortalama metrekare fiyatı 5 bin 500 TL seviyesinde belirlendi..

Kozyatağı Koz Mesa ödeme şekli!

İstanbul Anadolu yakası Kozyatağı'nda yükselen Koz Mesa projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje toplamda 280 daireden meydana geliyor.

Tahincioğlu Nidapark İstinye ödeme şekli 2018!

Emlak Konut GYO güvencesine sahip olan  Nidapark İstinye projesinde ev fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor.. 

Seyrantepe Skyland İstanbul ödeme şekli 2018!

830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Seyrantepe Skyland İstanbul projesinde 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sağlanıyor..

Teknik Yapı Uplife Kadıköy fiyat ve ödeme şekli!

Fikirtepe Uplife Kadıköy projesinde ev fiyatları 526 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor..

toki ödeme şekli Haberi

toki ödeme şekli

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) konut satış sonrası işlemleri Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hükümlerine göre yürütülüyor. Sistemde yer alan bilgilerinizde değişiklik olması durumunda temerküz şubenize müracaat ederek bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Artış endeksleri ile ilgili olarak; TOKİ'nin uygulamalarında esas alınan oranlar, yorumlara sebebiyet vermemek amacıyla TOKİ tarafından hesaplanmıyor, ilgili ve yetkili kurumlar olan Maliye Bakanlığı (Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü) ve Başbakanlık Türkiye İstatistik Kurumu (Yayın ve Bilgi Dağıtım Daire Başkanlığı)’ndan talep ediliyor. Yazılı olarak temin edilen oranlar hiçbir değişiklik yapılmaksızın aynı şekilde kullanılıyor.

TOKİ'nin üretmiş olduğu ve kredilendirmek yoluyla karşılıklı imza altına alınan "Gayrimenkul Satış Sözleşmesi" karşılığında satışa sunduğu gayrimenkullerden TOKİ ile borç ilişiği kalmayan ve kat mülkiyeti tesis edilmiş gayrimenkul alıcılarının tapu tescil işlemleri için bir an önce banka şubesine başvurmaları ve...