28 / 03 / 2024

TOKİ Osmaniye Bahçe konutları

TOKİ Osmaniye Bahçe konutları

TOKİ'nin Osmaniye İli Bahçe İlçesi 135 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Eylül'de...

TOKİ Osmaniye Bahçe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Bahçe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Bahçe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan Osmaniye'ye yeni proje müjdesi! 122 konut geliyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Osmaniye Bahçe Konutları projesinin tesliminde Osmaniyelilere 2. etap müjdesi verdi. İşte detaylar...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

TOKİ Osmaniye Bahçe 135 konut ihalesi 25 Eylül'de!

TOKİ'nin Osmaniye İli Bahçe İlçesi 135 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Eylül'de...

Bahçe- Nurdağ Demiryolu Tüneli inşaatında son durum!

TCDD tarafından yaptırılan ve Osmaniye'nin Bahçe ile Gaziantep'in Nurdağı ilçelerini bağlayacak Bahçe- Nurdağ Demiryolu Tüneli'nde çalışmalar hız kazandı.

Bahçeşehir Göl Panorama Evleri huzura davet ediyor!

TOKİ güvencesiyle, Be - Ma İnşaat tarafından Bahçeşehir’in karşısında inşasına devam edilen Göl Panorama Evleri, 95 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor. Proje tesliminin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Osmaniye Bahçe'de çiftçiler köprü istiyor!

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde çiftçiler, lağımlı suların geçtiği alanlardan dertli. Tarlalarına gitmek için lağımlı sulardan geçtiklerini belirten çiftçiler, köprü yapılmasını istiyor.

Korkut Ata Bahçe Yüksekokulu'nun tapusu teslim edildi!

Bahçe Kaymakamlığı ve Bahçe Belediyesi tarafından tahsis edilen 13 dönümlük arazinin tapusu Vali Kerem Al tarafından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca'ya törenle teslim edildi.

TOKİ Osmaniye Bahçe konutları Haberi

TOKİ Osmaniye Bahçe konutları

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Osmaniye İli Bahçe İlçesi 135 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Eylül 2019 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

İhale ilanı:
T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
Osmaniye İli Bahçe İlçesi 135 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 
İhale Kayıt Numarası    :    2019/400324 
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks...