25 / 04 / 2024

toki otdü iş birliği

toki otdü iş birliği

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut alanlarında yeni planlama ve tasarım değerleri geliştirilmesi için, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (TOKİ) ile işbirliği yapacak.

TOKİ 198 iş yeri ve 25 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 22 ilde yer alan 198 iş yeri ile 6 ilde yer alan 25 konutu açık artırma yöntemiyle satışa sundu.

TOKİ 198 iş yeri ile 25 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 22 ilde yer alan 198 iş yeri ile 6 ilde yer alan 25 konutu açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı.

Manavgat'ta TOKİ konutları için başvurular başlıyor!

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

TOKİ 207 iş yeri ile 70 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 30 ilde yer alan 207 iş yeri ile 20 ilde yer alan 70 adet konutu satışa çıkardı.

Biga’da TOKİ konutları için kuralar çekildi!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından 6 yıl önce inşa edilen ve çeşitli nedenlerle boşalan 14 konut için kura çekimi gerçekleştirildi.

Elazığ'da TOKİ konutları için protokol imzalandı!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın girişimleri sonucuyla MemurSen 3.Etap TOKİ konutları için protokol anlaşması imzalandığı açıklandı. 

Ilıca TOKİ projesindeki iş yerleri teslim ediliyor!

Ilıca'da yapım çalışmaları devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Aziziye Belediyesi tarafından tamamlanan ve bölgenin çehresini değiştiren 114 iş yerinden 76'sı hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ 265 iş yeri ve 60 konutu satışa çıkardı!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 11 ildeki 60 adet konutu ve 25 ildeki 265 adet iş yerini açık artıma usulüyle satışa çıkardı.

TOKİ bitiremediği projeler için günde 56 bin TL tazminat ödüyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) hesaplarının ele alındığı TBMM KİT Komisyonu'nda, kurumun günde 56 bin lira tazminat ödediği ortaya çıktı. TOKİ tarafından 8 yılda ödenen tazminat 145 milyon liraya ulaştı.

Gümüşhane'de 62 adet alt gelir grubu TOKİ Konutları için kura çekildi!

Gümüşhane’de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çamlıca Mahallesinde hayata geçirilen 2+1 alt gelir grubu konutları için kura çekimi yapıldı.

Bitlis TOKİ projesindeki iş yerleri için teslimler sona eriyor!

TOKİ Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi’nde yer alan işyeri sahipleri için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ'den iş yeri edindirme projesi geliyor!

İnşaat sektörü ile ilgili bir takım açıklamalarda bulunan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, TOKİ ile birlikte "uzun vadeli konut edindirme projesi" gibi "iş yeri edindirme projesi" yaptıklarını söyledi. .

TOKİ 262 iş yeri ve 24 konut için teklif almaya devam ediyor!

TOKİ, 36 ilde 262 iş yerini ve 12 ilde 24 adet konutu açık artırma ile 24 Temmuz 2018'de satışa sundu. TOKİ 262 iş yeri ve 24 konut için açık artırma tamamlandı.

toki otdü iş birliği Haberi

toki otdü iş birliği



TOKİ'den verilen bilgiye göre, konut planlama ve tasarım konusundaki değişik bakış açılarını değerlendirmek üzere, ODTÜ Mimarlık Araştırma Tasarım Planlama Uygulama Merkezi (MATPUM) ile yarın çalıştay gerçekleştirilecek.


TOKİ, ODTÜ-MATPUM proje yönetim grubu ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından uzmanları biraraya getirip sorun tespiti yapmak ve konuyla ilgili strateji geliştirmek amacıyla yarın yapılacak çalıştayın konusu, "Toplu Konut Alanlarında Planlama ve Tasarım Değerleri Geliştirme Çalıştayı" olarak belirlendi.


Çalıştay, Türkiye'nin hemen her yerleşim yerinde, değişik mekan ve sosyal ortamlarda uygulama yapan TOKİ'nin, değişik coğrafi bölgelerdeki kullanıcıların farklı kullanım taleplerine cevap verebilecek nitelikte uygulamalarını zenginleştirebilmesi açısından önem taşıyor.


Uygulamalardaki boşlukların ve yanlışların giderilmesi, "yerleşme kültürü" problemlerinin tespiti ve çözümlerine yönelik yeni açılımların üretilmesine yönelik çalıştay, sektördeki tüm aktörlere de ışık tutacak.


ODTÜ-MATPUM ile "Toplu Konut Alanlarında Kentsel...