26 / 04 / 2024

toki polsan fiyatları

toki polsan fiyatları

Ankara’nın yatırım merkezlerinin başında gelen Eskişehir yolu 29.km deki TOKİ Turkuaz Polsan Evleri’nde haziran sonunda zam var. Konut alacaklar acele edin!

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

TOKİ arsa fiyatları ve ödeme planı nasıl olacak? Bakan Kurum resmen duyurdu

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin ikinci ayağını oluşturan arsa satışları için başvurular geçen günlerde başlamış oldu. Başvurular yoğun şekilde devam ederken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, projenin taksit ödemeleriyle ilgili canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

TOKİ konut fiyatları sabit mi, artacak mı? TOKİ konut 2+1 ve 3+1 ödeme planı nasıl?

TOKİ sosyal konut taksitlerinin sabit olup olmayacağı sıklıkla sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

TOKİ duyurdu! Ucuz konut başvuru şartları nelerdir 2022? İşte İl il TOKİ konut fiyatları!

TOKİ ucuz konut başvurusunun nasıl yapıldığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen TOKİ başvurusu!

TOKİ Konya Cihanbeyli başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Cihanbeyli projesinde yer alan konutların başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları...

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Çaykara fiyatları 2022!

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve  TOKİ Çaykara fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çaykara detayları 2022....

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

İstanbul TOKİ evleri fiyatları 2019!

TOKİ 2+1 ve 3+1 evlerinin örnek daire planının detayları belli oldu. İşte İstanbul TOKİ evleri fiyatları 2019...

Konya Hüyük TOKİ Evleri fiyatları!

Konya Hüyük TOKİ Evleri fiyatları 76 bin 954 TL'den başlıyor. Projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları!

TOKİ'nin Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 90 konut açık satışta. İşte, Manisa Demirci Alt Gelir Grubu Toki fiyatları...

Bursa İnegöl Akhisar TOKİ Evleri fiyatları!

Bursa İnegöl Akhisar TOKİ Evleri fiyatları 72 bin 590 TL'den başlıyor. Proje alt gelir grubuna özel 6 adet konut satışta.

Edirne Süloğlu TOKİ satış fiyatları!

Edirne Süloğlu TOKİ satış fiyatları 8 Ağustos'ta başladı. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

toki polsan fiyatları Haberi

toki polsan fiyatları

Gelen yoğun talep ile son 24 dairenin kaldığı proje de geri sayım başladı. Hem yatırım amaçlı hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerini karşılayan proje TOKİ sağlamlığı ve güvencesi ile hızla satılıyor.

Yeşil alanları, çocuk oyun sahaları, otoparkları, çardakları ve insanın huzur bulacağı imar uygulamaları ile Ankara Eskişehir yolunda büyük beğeni toplayan Toki Turkuaz Polsan Evleri ulaşım kolaylığı ile yaşayan bir sitedir.

Toki Turkuaz Polsan evleri 10 bin peşin 650 TL taksitten başlayan ödemeler ile kira öder gibi ev sahibi yapmaktadır. Evleri’nin tamamı oturuma hazır olup peşin ödeme yapmak isteyenlere ise %30’ a varan indirim uygulamaktadır.


Kalan konutların fiyat bilgisi ve listesi için Turkuaz Vadisi Ofis iletişim: 0312 237 23 25 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.