26 / 04 / 2024

TOKİ Saruhanlı iptali

TOKİ Saruhanlı iptali

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Manisa'nın Saruhanlı ilçe Belediyesi işbirliğiyle 41 dönümlük arsa üzerinde yapımı planlanan 240 konuta ilişkin projenin, yeterli başvuru olmaması nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

TOKİ Manisa Saruhanlı'da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Saruhanlı projesinde kaç adet konut yapılacak, Saruhanlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Saruhanlı 2022 ucuz konut projesi...

Tapuda 18.madde uygulaması iptali!

İmar Kanununun 18. madde uygulamasına itiraz etmek için dava açılabiliyor. Dava, taşınmazın bulunduğu yer idare mahkemesinde görülüyor. İşte, tapuda 18.madde uygulaması iptali!

18. madde uygulamasının iptali!

3194 sayılı İmar Kanununun 18.maddesi uyarınca yapılan imar uygulaması işlemine karşı iptal davası açılır mı? İşte, 18. madde uygulamasının iptali!

Tapu iptali davası şartları!

Tapu tescilinde bulunan yanlışlıkların düzeltilmesi için tapu iptal davası açılabiliyor. İşte, tapu iptali davası şartları!

Rızai taksim sözleşmesinin iptali dilekçesi!

Rızai taksim sözleşmesi, hisseli tapu sahiplerinin kendi aralarında birleşerek gayrimenkulün hangi bölgesinin kime ait olduğuna karar verdiği sözleşme oluyor. Sözleşme dilekçeyle iptal edilebiliyor. İşte rızai taksim sözleşmesinin iptali dilekçesi..

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinin iptali davası nasıl açılır?

Arsa sahipleri müteahhit ile sözleşme yaparak, arsası üzerinde para harcamadan bina inşa edebiliyor. Kimi zaman bu sözleşmenin iptali istenebiliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesinin iptali davası nasıl açılır?

İfraz işleminin iptali davası!

Belediye encümen kararının verilmesi halinde bağımsız bölümler ifraz yolu ile ayrılabiliyor. Ayrıca belediyeler kendi imar planları kapsamında ifraz işlemi de yapabiliyor. Peki, belediyenin yaptığı ifraz işleminin iptali için dava nasıl açılır?

Devre tatil sözleşmesi iptali nasıl olur?

Devre tatil sözleşmesi ile bir tatil tesisi mülkünde normalde bir hafta veya daha uzun olan belirli bir süre için kullanım hakkı satın alınıyor. Peki, devre tatil sözleşmesi iptali nasıl olur?

Mirasçılıktan çıkarmanın iptali davası nasıl açılır?

Miras hukuku gereğince mirasbırakan ölüme bağlı bir tasarrufla saklı paylı mirasçısını mirasçılıktan çıkarabiliyor.Ancak bu durum bazı hallerde iptal edilebiliyor. Peki, mirasçılıktan çıkarmanın iptali davası nasıl açılır?

TOK Van Merkez Kevenli kura yeri!

TOKİ Van Kevenli’de yer alan 48 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOK Van Merkez Kevenli kura yeri haberimizin içinde yer alıyor.

Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Merkezi’nin inşaatını inceledi!

İlkadım Belediyesi, Derebahçe'de 5.5 dönümlük alanda kültür merkezini hayata geçiriyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Haciz itirazının iptali!

Takip talebine itiraz edilen alacaklı, itirazın tebliği tarihinden itibaren bir sene içinde mahkemeye başvurarak, genel hükümler dairesinde alacağının varlığını ispat suretiyle itirazın iptalini dava edebilir. İşte haciz itirazının iptali..

Vasiyetin iptali davası dilekçe örneği 2015!

Vasiyetnamenin iptal edilmesinde menfaati bulunan mirasçı veya vasiyet alacaklısı tarafından bir dilekçe ile hukuk mahkemesine açılabiliyor. İşte vasiyetin iptali davası dilekçe örneği 2015..

TOKİ Saruhanlı iptali Haberi

TOKİ Saruhanlı iptali

Mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi ve Hazineye ait Celal Bayar Üniversitesi Saruhanlı Meslek Yüksek Okulu yanındaki arsada yapımı düşünülen projeyle ilgili açıklamada bulunan Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, çalışmalara başlamadan önce bir anket düzenlediklerini ve ciddi bir taleple karşılaştıklarını bildirdi.

Ancak daha sonra sadece 25 kişinin başvuruda bulunduğunu ifade eden Yaralı, "Saruhanlı halkından ankete büyük talep gelince TOKİ ile görüşmelerde bulunarak, konut yapımı kararı almıştık. Ancak daha sonra halkımızın ilgisi azaldı. Ankete bin kişi katılırken, konutlara müracaatlar 25 kişide kaldı. Bu nedenle projemiz iptal edildi" dedi.

Başvuruların azlığının, konut fiyatlarının...