24 / 04 / 2024

TOKİ satılık iş yeri

TOKİ satılık iş yeri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 20 şehirdeki 204 iş yerini 1 Eylül tarihinde açık artırma ile satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Silivri Alipaşa'daki 24 iş yerini satışa sunuyor!

TOKİ Silivri Alipaşa'da 758 konutun bulunduğu projede yer alan 24 iş yerini açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

TOKİ'den satılık 153 arsa, 240 iş yeri ve 69 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, toplam 1 milyon 469 bin 262 metrekare büyüklüğünde 153 adet arsayı, 22 ilde 240 iş yeri ile 11 ilde 69 adet konutu açık artırma ile satışa çıkarıyor...

TOKİ 10 ilde 17 konut ile 21 ilde 199 iş yerini satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 10 ilde yer alan 17 konut ile 21 ilde yer alan 199 adet iş yerini satışa çıkardı.

TOKİ Yozgat Medrese'deki iş yerleri satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese projesinde yer alan 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor.

TOKİ 265 iş yeri ve 60 konutu satışa çıkardı!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 11 ildeki 60 adet konutu ve 25 ildeki 265 adet iş yerini açık artıma usulüyle satışa çıkardı.

TOKİ 11 ildeki 60 konutu, 25 ildeki 265 iş yerini satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 11 ildeki 60 adet konutu ve 25 ildeki 265 adet iş yerini açık artıma usulüyle satışa sunuyor. 

TOKİ 125 iş yeri ile 28 konutu 14 Mayıs'ta satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi 12 ilde 125 iş yeri, 11 ilde 28 konutu 14 Mayıs'ta açık artırma ile satışa çıkarıyor...

TOKİ 16 ilde 142 iş yeri 9 ilde 17 konut satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emlak pazarlama şirketi Turyap aracılığıyla 16 ilde 142 iş yeri ile 9 ilde 17 konut açık artırma yöntemiyle satışa sundu.

TOKİ'den satılık 151 iş yeri ile 136 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 13 ilde 151 iş yeri ile 12 ilde 136 konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.

Toki 240 aya varan vadelerle iş yeri satacak!

Toki aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü iş yeri 36'sı konut olmak üzere 180 taşınmazı satışa çıkarıyor.Açık arttırma yöntemi ile satışı yapılacak taşınmazlar

TOKİ'den 13 bin liraya iş yeri, 75 bin liraya konut!

TOKİ, Ankara, İstanbul, Bursa, Samsun ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 31 ildeki 138 iş yeri ve 10 konutu, 240 aya varan vadelerle satacak...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Yabancıya konut satışında vatandaşlık işlemlerine dikkat!

250 bin dolarlık gayrimenkul satın alan yabancılar tapu kayıtlarına üç yıl satılmama şerhi koyularak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olabilecek. Peki, yabancıya konut satışı vatandaşlık işlemlerinde nelere dikkat edilmeli?

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Erzincan'da satılık işyeri 13,2 milyon TL'ye!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan'da Atatürk Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi, Müftülük Sitesi'nde yer alan işyerini 13 milyon 200 bin TL muhammen bedelle satıyor. Satış ihalesi 25 Nisan'da yapılacak. 

Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık!

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Şişli Vogue Bomonti satılık ev!

Şişli Vogue Bomonti satılık ev fiyatları metrekare birim olarak 5 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Ayse Yapı imzası taşıyor...

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Şişli Anthill Rezidans satılık ev!

Şişli Anthill Rezidans satılık ev fiyatları 505 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projedeki dairelerin teslimleri ise hemen yapılıyor...

TOKİ satılık iş yeri Haberi

TOKİ satılık iş yeri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 20 şehirdeki yüzlerce iş yerini satışa çıkarıyor. 

TOKİ'den alınan bilgilere göre, Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak şehirlerinde yer alan 204 adet iş yerinin satışı gerçekleştirilecek. 

TOKİ, 20 ildeki 204 iş yerini açık artırma usulü ile satacağını duyurdu. Açık artırma ihalesi 1 Eylül 2022 Perşembe günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

İşte TOKİ tarafından gerçekleştirilecek 20 ildeki iş yeri satışına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Açık artırmalar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek ve internet üzerinden "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif sunma imkanı da tanınacak.

Alıcılar, Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars,...