19 / 04 / 2024

toki satıştaki projeler 2019

toki satıştaki projeler 2019

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 7 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu çıkardığı projelerden 331 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

‘Para kazanmak için bu kadarı da yapılmaz’ dedirten hile! Vatandaşa sucuk diye ot yedirmişler!

İstanbul’un 39 ilçesinden satıştaki sucuk örneklerini toplayarak laboratuvar ortamında inceleyen gıda denetçileri, inanılması güç gerçeği ortaya çıkardı. Hayvansal hücre bulunmayan  ve sadece ot ile üretilmiş sucuklar olduğu tespiti şoke etti.

Amiral gemilerine göz kırpan Reeder P13 fırsatını kaçırmayın! Carrefor'dan büyük tasarruf... 28 Aralık fiyat listesi

Reeder P13 Blue Max Pro tam bir fiyat performans ürünü. Barındırdığı özellikler ve bu özelliklere binaen satıştaki fiyatı karşılaştırıldığında kullanıcıyı her alanda memnun eden bir cihaz. CarrefourSA Kart'a Özel  %22 Tasarruf ettiren imkanı kaçırayın. Peki Reeder P13 Blue Max Pro fiyatı ne kadar?

TOKİ Tokat'taki 93 konutu satışa çıkardı! Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal'da yer alan 93 adet konutu satışa çıkardı. Projelerden 120 ay vadeyle konut sahibi olmak mümkün.

Konutta yeni değerleme düzenlemesi yabancı yatırımcıları kaçırıyor!

Global dünyanın yatırımcısını ülkemizin önde gelen yatırımcılarıyla bir araya getiren Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya satıştaki ekspertiz düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mersin'de TOKİ satışında yaşanan sorunlar mecliste!

Mersin'de TOKİ tarafından yapılan konutların satışında yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ satış devir ve ihale yönetmeliğinde değişiklik yapılamasına dair yönetmelik!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu devredilirken harç ödenir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, '2 ağabeyimle birlikte banka kredisi kullanarak 3 daire 1 dükkandan oluşan bir bina satın aldık. Kredi benim adıma çıktı, dolayısıyla tapu da benim üstüme oldu. Onlara devir yapabilir miyim? Bunun masrafı satıştaki gibi mi olur?' sorusunu yanıtladı.

TOKİ 100 bin sosyal konut Mart ayı kura tarihleri!

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında kura çekilişleri Şubat ayında başladı. Peki Mart ayında hangi illerdeki projeler var? İşte il il Mart'taki projeler, konut sayıları ve son katılım tarihleri... 

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ nerelere ev yapıyor? TOKİ satışları hangi illerde?

Türkiye'nin farklı yerlerinde uygun fiyat ve ödeme kolaylığıyla binlerce vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ dar gelirli vatandaşlar için birçok ilde bulunan konutları açık artırma usulüyle satışa sundu.

TOKİ mahalle konseptli projeler üretiyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 76 gökdelen üzerinden "haksız rant elde edildiği ve TOKİ tarafından rapor hazırlandığı" iddialarına yanıt verdi. Bulut, "Böyle bir rapor yok. İdaremiz  böyle bir rapor hazırlanmamıştır." dedi.

Orlando Bloom, New York’taki evini satıyor!

İngiliz sinema oyuncusu Orlando Bloom New York’taki evini satışa çıkardı. Bloom, evi Haziran 2014’te 4,75 milyon dolara almıştı.

Emlak Konut'un satıştaki projeleri ne durumda?

2023 yılına kadar 250 bin gayrimenkul rakamına ulaşmayı hedefleyen Emlak Konut GYO'nun 38 projesine satış süreci devam ediyor. İşte projelerin son durumu...

toki satıştaki projeler 2019 Haberi

toki satıştaki projeler 2019

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut üretmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 331 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

1-Ankara Kuzeykent 17 konut
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey  Ankara  Kent Girişi projesinde toplam 17 villa bulunuyor.  Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılan TOKİ  Kuzey Ankara Kent Girişi projesi için ödenecek peşinat tutarları 83 bin 300 TL'den başlıyor, 425 bin TL'ye kadar çıkıyor. En düşük villa fiyatının 833 bin TL, en yüksek villa fiyatının 1 milyon 700 bin TL olduğu Kuzey Ankara  Kent Girişi projesinde aylık taksit bedeli 5 bin 206 TL ile 15 bin 937 TL arasında değişiyor.

2-Niğde Bor Bahçeli 1 konut
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor Bahçeli projesinde 1 adet konut...