26 / 04 / 2024

toki Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev mi verdi

toki Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev mi verdi

4 Ocak'ta Diyarbakır'ın Sur ilçesinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'nin ailesine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ev verildi.

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

TOKİ'den şehit yakını ve gazilere konut müjdesi!

Türkiye genelinde konut projelerine hızla devam eden TOKİ, şehit ve gazi yakınları için çalışmalara başladı. Kurum, 5 bin aileyi ev sahibi yapacak projeleri hayata geçirecek.

TOKİ şehit ailelerine ücretsiz ev versin önerisi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit aileleri ve gazilere bedeli karşılığında ev satıyor, kurada öncelik veriyor ve faizsiz konut kredisi sunuyor. Milletvekilleri ise şehit aileleri ve gazilere ücretsiz ev verilmesini önerdi. TBMM KİT Komisyonu'nda TOKİ'den konuya ilişkin yazılı yanıt verildi.

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından inşa ettirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliğinin inşaat çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

TOKİ'nin 15 bin evi engelli ve şehit yakınına!

2020'de ev sahibi olanların arasına 'sosyal konut hamlesi' ile 100 bin kişi daha ekleniyor. Düşük tutarlı peşinat ve taksit imkanıyla kolayca ev sahibi olabilenen projede konutların 15 bini şehit yakınları ve engelliler için ayrıldı...

Şahinbey Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi’ne inşa edilen Güzelvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi’nin inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

TOKİ şehit ailesine verilen evin parasını mı istedi?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın şehit ailesine hibe edilen evin parasını istemesi Meclis gündemine getirildi.

Gaziantepli inşaat mühendislerinden öğrencilere kitap!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi, sosyal ve kültürel sorumluluk projeleri kapsamında Şehit Polis Mehmet Çelik İlkokulu öğrencilerine kitap hediye etti.

Elazığ Şehir Hastanesi tanıtıldı!

Elazığ Sağlık Müdürü Cahit Polat, Sağlık Bakanlığınca kentte kurulan Şehit Polis Fethi Sekin Şehir Hastanesinin günlük 6 bin civarında hastaya hizmet verdiğini açıkladı. 

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Yıkılan ve yapımına yeniden başlanılan Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Pendik Esenyalı Karakolu yeniden inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, Doğu Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Şehit Polis Adil Gözalıcı Karakol binasının ardından Esenyalı Mahallesi’nde yer alan karakol binasını da baştan aşağı yeniliyor.

toki Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev mi verdi Haberi

toki Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev mi verdi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 Ocak 2016'da şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'nin ailesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla TOKİ tarafından konut tahsis edildi.

VALİ, AİLEYİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, makamında Kayseri'nin son şehidi Musa Yüce'nin eşi Hatice Yüce, çocukları Muhammed Ali ve Zehra, babası Halis Duran Yüce, kardeşleri Adem ve Seyit Yüce ve diğer yakınları ile bir araya geldi. 4 Ocak'ta hain bir saldırıcı sonucu şehadet şerbetini içen ve 5 Ocak'ta Bünyan Büyüktuzhisar Mahallesi'nde dualarla son yolculuğuna uğurlanan Musa Yüce için bir kez daha ailesine başsağlığı dileyen Vali Düzgün, bu cennet vatanın birliği, dirliği ve geleceği için canını feda eden şehitlerimizin emanetleri için ne yapılsa az olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda aileye konut tahsis edildiğini...