26 / 04 / 2024

toki serik turizm konutları

toki serik turizm konutları

Antalya Serik'te turizm sektörü çalışanlarının konut ihtiyacını karşılamak amacıyla pilot proje olarak geliştirilen 583 konutluk uygulamanın temeli atıldı. Konutların yıl sonunda bitirilmesi hedefleniyor...

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Antalya Serik'e 3 yeni okul!

Antalya İli Serik İlçesi 32 Derslikli Tekeli Ortaokulu, Manavgat İlçesi 24 Derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi ve Muratpaşa İlçesi 12 Derslikli Hacı Hafize Hakkı Saygan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 13 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Antalya Serik Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Antalya’nın Serik ilçesinde 63 bin metrekarelik alanda kurulacak Serik Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Antalya Serik 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Serik projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ son 18 yılda 860 bin konut inşa etti!

Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Çalıştayı'nın açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "TOKİ, son 18 yılda 860 bin konut yaptı" dedi.

Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nin kuraları çekildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Antalya Serik Kocayatak’ta inşa edilen Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi yapıldı.

TOKİ'den Serik'teki turizm çalışanlarına 583 konut!

Antalya Serik'te turizm sektörü çalışanlarının konut ihtiyacını karşılamak amacıyla pilot proje olarak geliştirilen 583 konutluk uygulamanın temeli atıldı. Konutların yıl sonunda bitirilmesi hedefleniyor...

TOKİ'den turizm çalışanlarına 2 bin 200 konut!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik'te turizm sektöründe çalışan dar gelirli aileler için toplu konut yapılacağını söyledi.

TOKİ Antalya Turizm Konutları'nda başvuru süresi uzatıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 606 TL taksitle turizm çalışanlarına ev imkanı sunduğu ‘Turizm Çalışanları Toplu Konutları’ başvuru süresi 31 Ekim tarihine kadar uzadı. 

TOKİ'den turizm çalışanlarına konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Serik'te turizm çalışanları için inşa edeceği konutların ilk etap inşaatına başladı.

toki serik turizm konutları Haberi

toki serik turizm konutları

Antalya'nın Serik ilçesi Yukarıkocayatak Mahallesi'nde turizm çalışanları için üretilecek konut projesinin temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un katılımıyla gerçekleştirildi. TOKİ Başkanı Bulut, projenin önemli bir ihtiyaca yanıt vereceğini belirterek, yerleşimde konutun yanı sıra cami, kültür tesisi gibi sosyal donatı alanlarının da yer alacağını söyledi.

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre; TOKİ Başkanı Bulut, projenin hazırlık sürecinde ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan turizm çalışanlarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduklarını belirterek, Yukarıkocayatak'ın pilot uygulama bölgesi olarak belirlendiğini aktardı, ilk etapta yapılacak 583 konutun üç farklı tipte tasarlandığını, 1+1, 2+1 ve 3+1 kat planına sahip dairelerden oluştuğunu belirten Bulut, peyzaj uygulamalarının da titizlikle ele alındığını vurguladı. Konut sakinlerinin geniş peyzaj alanlarında rahat nefes alacağı bir yaşam...