18 / 04 / 2024

toki şile konutları satış dönemi

toki şile konutları satış dönemi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile Toplu Konut Uygulamaları kapsamında yer alan toplam 19 adet konutun başvuruları 14 Ağustos-21 Ağustos 2013 tarihleri arasında kabul ediliyor...

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı! TOKİ başvuruları ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi vererek, "TOKi ile yakın zamanda yine bir sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" dedi.

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

TOKİ Şile 2. Etap'ta konutlar teslim ediliyor!

TOKİ Şile 2. Etap'taki 101 konutun sahibi bugün itibariyle evlerine kavuşuyor. Konutlar blok blok teslim edilecek, teslim işlemleri 22 Haziran'da tamamlanacak..

TOKİ Şile 3. Etap kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul Şile'de talep uygulaması kapsamında alt gelir grubu için hayata geçirilen konutların, konut alma hakkı ve konut belirleme kuraları çekildi

TOKİ Besni Konutları için kura tarihi belli oldu!

Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yapımı gerçekleştirilen konutların kura çekiliş tarihi açıklandı.

TOKİ Camikebir Konutları'nda yeniden ihale yapılacak!

Camikebir mahallesindeki TOKİ konutlarındaki ön alım hakkı kura çekilişinin ardından, diğer konutların satışı TOKİ tarafından ihale usulü ile yapılacak.

Denizli'de TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelerin sorunları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı Denizli'de heyelan sebebi ile TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

Ordu TOKİ Mesudiye Konutları başvuru dönemi!

Ordu TOKİ Mesudiye Konutları başvuru dönemi 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Dairelerin 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede 14 bin 584 TL peşinat ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ İscehisar Konutlarının başvuru süresi uzatıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İscehisar Belediyesi işbirliği ile ilçeye yapılacak olan TOKİ konutlarının ön başvuru süresi 31 Aralık'a uzatıldı.

TOKİ Beydağı Konutlarının kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca ortaklaşa hayata geçirilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan konutların kuraları çekildi.

TOKİ Esnaf Konutları başvuru detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Türkiye genelinde esnafların uygun koşullar ile ev sahibi olması planlanıyor. İşte TOKİ Esnaf Konutları başvuru detayları...

toki şile konutları satış dönemi Haberi

toki şile konutları satış dönemi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Şile Toplu Konut Uygulaması kapsamında bulunan toplam 19 adet konut için başvurular 14 Ağustos 2013 tarihinde başlayarak, 21 Ağustos 2013 tarihinde sona eriyor.


TOKİ Şile Toplu Konutları kapsamında bulunan B1 tipi 86,94 metrekare 2+1 konutlar en düşük 65 bin 248 TL, en yüksek 87 bin 646 TL'den satışa sunuluyor. Konutlar için yüzde 12 peşinat veriliyor.


TOKİ Şile Toplu Konutları için başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş Şile Şubesi aracılığı ile gerçekleştirliyor. 180 ay vadeli ödeme imkanı bulunan konutlar için minimum taksitler 319 TL'den başlıyor.


Detaylı bilgi için