24 / 04 / 2024

toki statları

toki statları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği ‘Millet Bahçesi’ projesi için TOKİ'ye ait 15 stat hazineye deredilecek. Toplam 712 bin metrekarelik alan Millet Bahçeleri olacak.

Yeni Sakarya Stadı'yla ilgili TOKİ'den açıklama!

Toplu Konut İdaresi tarafından yapımı devam eden Yeni Sakarya Stadı'ndaki son durum sosyal medya hesabından paylaşıldı.

İzmir'deki stadyum projelerinde son durum!

Son dönemde Antalya'dan Bursa'ya, Konya'dan Rize'ye, Afyonkarahisar'dan Kayseri'ye kadar Türkiye'nin dört bir yanında yeni ve birbirinden modern statlar açılırken ülkenin 3'üncü büyük kenti İzmir, tam bir stadyum mezarlığına döndü.

TOKİ, Diyarbakır ve Batman'daki statların inşasına başlıyor!

TOKİ, Diyarbakır ve Batmanda inşa edeceği statların inşaatlarına başlıyor. TOKİ'nin inşa edeceği 33 bin seyirci kapasiteli stadyumla Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak.

TOKİ'nin stat inşaatları devam ediyor!

TOKİ'nin stat inşaatları devam ediyor. TOKİ'nin inşa edeceği 33 bin seyirci kapasiteli stadyumla Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak

TOKİ statları 2016'nın en iyileri oldu!

TOKİ tarafından inşa edilen Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena dünyanın en iyi 10 stadı arasında yer aldı.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015!

Toki indirim kampanyası ne zaman? Toki indirim kampanyası nasıl hesaplanır? Toki indirim kampanyası Halkbank aracılığıyla değerlendirilebilir mi? Toki indirim kampanyası forum ortamlarında nasıl konuşuluyor? Toki 2015 indirim kampanyası soruları ve cevapl

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

Ilgın'da 2.TOKİ şantiyesi kuruldu!

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

Toki Beykent'e geniş yol yapılıyor!

Toki Beykent 'e geniş yol yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Antalya TOKİ'de yangın çıktı!

Yangın, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi. Serkan Işıldağ'a ait 3 kişinin yaşadığı evden duman çıktığını görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular!

TOKi Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ projesinde 626,64 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve fiyatlar 100 bin 263 TL'den başlıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular..

Levent Kafkaslı: Katar’da dünya kupalarının statlarını da inşa etmeye talibiz!

Bugüne kadar Azerbaycan’da 2 milyar dolarlık projeye imza atan Tekfen İnşaat, Baku Olimpiyat Stadyumu ve Socar Tower’ı şubatta teslim edecek. Katar’da dünya kupalarının statlarını da inşa etmeye talip olacakları belirtildi.

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

TOKİ Ceyhan'da 22 dönüme proje yapacak!

TOKi Ceyhan'da Yaklaşık 4 aydan bu yana Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine gelmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, oy birliğiyle kabul edildi.

Çeşme TOKİ projesinde yürütme durduruldu!

İZMİR 3. idare Mahkemesi, Mimarlar Odası 'nın açmış olduğu iptal davasında, Toki'nin Çeşme Reisdere' de yapacağı yoğun yapılaşma içeren imar planlarının yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek. Konut projelerinde vizyon değişikliğine giden kurum, önümüzdeki yıllarda alt ve orta gelir düzeyine hitap eden daha nitelikli ve sosyal konutlar inşa edecek.

Çeşme TOKİ tartışması alevlendi!

TOKİ'nin Çeşme ilçesindeki projesine ÇED'e gerek yok raporu vermesi, tartışmaları yeniden alevlendirdi. TOKI'niıı Reisdere'deki yüzde 500 inşaat yoğunluğu artışıyla yapmak istediği dört katlı konut projesine onay çıktı.

toki statları Haberi

toki statları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği ‘Millet Bahçesi’ projesi için mülkiyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) ait Batman, Malatya, Sivas, Trabzon Akçabaat, Giresun, Hatay ve Samsun'da bulunan 15 stat hazineye devredilecek. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre toplam 712 bin metrekarelik alan Millet Bahçeleri olacak ve vatandaşların hizmetine sunulacak. Millet Bahçeleri projesinin Türkiye’de şehircilik anlayışında yeni bir süreç başlatması bekleniyor.

1- Diyarbakır Atatürk Stadı (49,723 metrekare)
2- Sakarya Stadı (30,000 metrekare)
3- Samsun 19 Mayıs Stadı (102,800)
4- Hatay Stadı (46,346 metrekare)
5- Giresun Stadı (30,339 metrekare)
6- Trabzon Akçabaat Stadı (22,440 metrekare)
7- Sivas Stadı (55,316 metrekare)
8- Malatya Stadı (38.587 metrekare)
9- Batman Stadı (22,584 metrekare)
10- Mersin Stadı (50,926 metrekare)
11- Adana 5 Ocak Stadı (45,510 metrekare)
12-...