29 / 03 / 2024

TOKİ Tarımköy başvuruları

TOKİ Tarımköy başvuruları

Tarımköy uygulamaları ile köy mimarisinin geliştirilmesi, köylerin ve köylülerin yaşanabilir konutlara kavuşturulması ve sosyal yaşam standardının yükseltilmesi hedeflenmektedir. Peki, TOKİ Tarımköy projesi nedir? İşte yanıtı..

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman?

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri detayları...

İstanbul’daki çiftçiler dikkat! Tarımsal destek başvurularını kaçırmayın!

İstanbul’daki çiftçiler dikkat! 2023 yılında üreticilere mısır ve ayçiçeği tohumu, yazlık ve kışlık fide, malç naylonu ve gübre ile mazot destek talepleri toplanmaya başladı. Tarımsal destek başvurularını kaçırmayın! İşte detaylar…

Murat Kurum: Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Tarımköy uygulamalarını ülke genelinde yaygınlaştıracaklarını açıkladı. 

Hasarın olduğu alanlarda Tarımköy uygulaması başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu. Kurum, "Hasarın çok olduğu alanlarda Tarımköy uygulamaları yapacağız. Tarımköy uygulamaları tek katlı, çelik konstrüksiyondan ve yanında ahırı olacak şekilde uygulanacak" diye konuştu.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019!

TOKİ Erzincan Tarımköy kura sonuçları 29.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Erzincan Tarımköy kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde hayata geçirdiği Tarımköy konutlarının kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Konya'da Tarımköy projesi başlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Bozkır ilçemizin Hisarlık Mahallesi'nde 36 bin metrekare büyüklüğündeki alanda Tarımköy projemizi TOKİ Başkanlığımızca hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Erzincan Akyazı Tarımköy başvuruları bugün başladı!

TOKİ Erzincan-Akyazı Tarımköy projesindeki konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Çankırı İnançköy başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Çankırı İnançköy başvuruları 4 Ekim-29 Aralık tarihleri arasında kabul edilecek. Projede 170 adet konut yer alıyor.

TOKİ Tarımköy başvuruları Haberi

TOKİ Tarımköy başvuruları

TOKİ Tarımköy projesi nedir?

TOKİ Tarımköy projeleri ile ilgili açıklamalar, TOKİ Konut Edindirme Rehberi kapsamında açıklanıyor. Tarımköy uygulamaları ile köy mimarisinin geliştirilmesi, köylerin ve köylülerin yaşanabilir konutlara kavuşturulması ve sosyal yaşam standardının yükseltilmesi hedeflenmektedir. 


TOKİ, çalışmalarını kapsamlı bir planlama anlayışıyla; dağınık durumda bulunan yerleşim yerlerini bir araya getirmek ve böylece kırsal alana yönelik ekonomik, sosyal ve kültürel hizmetlerin yerinde, zamanında ve eksiksiz ulaştırılmasına olanak sağlayacak merkezi yerleşim birimleri oluşturarak şehri cazip kılan olanakları köyde sunmak çerçevesinde sürdürmektedir. 


Tarımköy Projelerinde sistem nasıl işliyor? 

Tarımköy Projeleri iki sistemde işlemektedir. İlk sistemde, TOKİ ile kapatılan Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün görev ve yetkilerini devralan Afet İşleri Genel Müdürlüğü işbirliğinde, baraj yapımı ve benzeri nedenlerle istimlak edilen köylerde yaşayan hak sahiplerine, yeni yerleşim yerleri kurmak üzere Tarımköy Projeleri...