29 / 03 / 2024

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş Evleri

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş Evleri

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş başvuruları bugün başladı. 30 Eylül 2015 tarihine kadar başvuruların devam edeceği TOKİ Trabzon Akçaabat Evleri'nde 7 konut satışa sunuluyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş Evleri'nde kura 15 Temmuz'da!

Başvuruların 24 Haziran'da başlayacağı TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş projesinde 182 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor...

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Trabzon'da 26 afet konutu inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta 26 yeni adet konutu inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Mart 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

Akçaabat Hıdırnebi 1 ve Hıdırnebi 2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi TBMM'de!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Hıdırnebi-1 ve Hıdırnebi-2 yaylalarının statülerinin değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Akçaabat'ta 30 yıl sonra dere yatakları yine yapılarla doldu!

Karadeniz Bölgesi her yıl sel ve heyelan afetleri ile karşı karşıya kalıyor, can ve mal kayıpları yaşanıyor. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 30 yılda, dere yataklarının üzeri ve çevresine yeni binalar inşa edildiği görüldü.

Osman Nuri Ekim'den Akçaabat Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 23 bin metrekare üzerine kurulan Millet Bahçesi'ne vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, millet bahçesinin önemli bir sosyal alan olacağını belirtti...

Akçaabat Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde hayata geçirilen Millet Bahçesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açıldı.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş Evleri Haberi

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş Evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 182 konutluk Trabzon Akçaabat Sarıtaş Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan  7 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


7 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş Konutları'nda 10 bin 722 TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. 


2 oda 1 salon daire seçeneğinde meydana gelen Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ Evleri'nde fiyatlar 89 bin 352 TL'den başlıyor ve 109 bin 828 TL 'ye kadar çıkıyor. 


TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş başvuruları bugün başladı. Projeye başvurular 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek.  


Trabzon Akçaabat Sarıtaş Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin Akçaabat şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat...