29 / 03 / 2024

TOKİ Trabzon Akçabat evleri başvuru dönemi

TOKİ Trabzon Akçabat evleri başvuru dönemi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Trabzon Akçabat Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut için başvuru dönemi 1 Nisan'da başladı...

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Trabzon Akçaabat'ta 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Akçaabat İcra Dairesi, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan benzin istasyonunu 6 milyon 474 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 26 Temmuz günü gerçekleşecek.

Trabzon Akçaabat Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli, Akçaabat İlçesi Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Trabzon Akçaabat Millet Bahçesi ihalesi 28 Mart'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini 28 Mart 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

700 yıllık Trabzon Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor!

Trabzon'da 700 yıl önce moloz ve kesme taşlarla inşa edilen Akçakale Kalesi restorasyona hazırlanıyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Akçaabat'ta 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Trabzon İli, Akçaabat İlçesi, Yıldızlı Merkez Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa toplamda 6 milyon 675 bin 695 TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. 1 adet dairenin yer aldığı projede 3 oda 1 salon şeklinde daireler bulunuyor.

Trabzon Akçaabat'da icradan 13,6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Akçaabat İcra Dairesi Trabzon Akçaabat'da yer alan taşınmazı 13 milyon 636 bin 167,02 TL'ye satışa çıkardı.

TOKİ Trabzon Akçabat evleri başvuru dönemi Haberi

TOKİ Trabzon Akçabat evleri başvuru dönemi

TOKİ Trabzon Akçabat Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut, kurasız, başvuru önceliğine göre, konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Başvurular 1 Nisan-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Trabzon Akçabat Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan 2 adet konutun alanı; 134,74 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. 3+1 dairelerin fiyatı 156 bin 805 TL olarak belirlendi. Projede en düşük başlangıç taksiti 627 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 1,307 TL olan konutlar için 96 aydan 180 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


Detaylı bilgi için