23 / 04 / 2024

TOKİ Versiyon 2ye geçti

TOKİ Versiyon 2ye geçti

Geçmişte pahalı konut, kötü mimari, yüksek ve verimsiz projeler konusunda çokça eleştirilen TOKİ Başkanı Ergün Turan, idarenin yeni yüzünü anlattı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Opel, 2024’te her modelinde elektrikli versiyon sunmaya hazırlanıyor!

Opel, önümüzdeki yıldan itibaren tüm modellerinde elektrikli bir versiyon da sunmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Tok ve Veli Tok imzasıyla kuruldu.

Erdoğan Tok, Samsun İlkadım'daki projelerini anlattı!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bazı vatandaşlar projelerin sadece resimlerde kaldığını konuşuyor, ama İlkadım'da projeler son sürat yükseliyor" dedi.

Erdoğan Tok Samsun'daki inşaatları gezdi!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleriyle hizmet turu gerçekleştirdi. Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı, Cami ve Külliye inşaatı ve İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunuldu.

Erdoğan Tok: İlkadım’da 2 ayda 2 dev projenin temelini attık!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2015 yılının projelerin temel atma yılı olduğunu belirterek, “İlkadım’da 2 ayda 2 dev projenin temelini attık” dedi.

TOKİ Versiyon 2ye geçti Haberi

TOKİ Versiyon 2ye geçti

Türkiye’nin en büyük inşaat grubu olarak öne çıkmasına rağmen geçmişte çoğu zaman pahalı konut, kötü mimari, yüksek ve verimsiz binalar gibi eleştirilerin hedefi olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) son bir yıllık süreçte kendini yenileme çabasına girdi. İdare bu süreç içerisinde öncelikleri olarak az katlı imar, yeşil alan ve donatılar, farklı mimari görünüm ve master planlarıyla birlikte bir projeyi değil şehri tasarlama gibi farklı konuları liste başı yaptı.


Yeni hedeflerle artık ‘Versiyon 2’ye geçtiklerini anlatan TOKİ Başkanı Ergün Turan, “TOKİ geçmişin ekonomik koşullarında çok büyük işler başardı. Ancak artık Türkiye’de toplumsal beklentiler değişti. TOKİ olarak biz de bu vizyonu yenileme yoluna gittik” diyor. Turan, yeni felsefe ile hayata geçirilecek konutların ilk ürünlerinin bu yılın sonunda İstanbul Kayabaşı’nda ortaya çıkacağını, daha...