19 / 04 / 2024

toki yeni sosyal konut projeleri 2022

toki yeni sosyal konut projeleri 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi vererek, "TOKi ile yakın zamanda yine bir sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" dedi.

TOKİ'den 599.4 milyon TL'lik dev proje! Kayseri Kocasinan'a 618 adet yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni sosyal konut projesi kapsamında Kayseri ilinde 618 adet konut inşa edecek. TOKİ projenin maliyetini 599 milyon 4 bin 898 TL olarak açıkladı. 

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

Aile Bakanlığından çocuklu ailelere yeni sosyal yardım geliyor! Bu para nisanda hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca sosyal yardımlara önceki aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' ismiyle yeni bir program ilave edilirken yaşanan gelişme sonrasında tüm çocuklu aileler yardımla ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, çocuk desteği kimlere verilecek? İşte detaylar...

TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin tek tek belli olduğu TOKİ kura çekilişi tarihleri merakla bekleniyor. Peki TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

Bakanlıktan yeni sosyal yardım! Anne babalara duyuruldu! Çocuklu ailelere 7800 TL yardım!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın hazırladığı “Çocuk Nafaka Bileşenleri” adı verilen yeni bir program sosyal yardımların arasına eklendi. İşte detaylar!

İnstagramın kurucularından yeni sosyal medya platformu! Fakat bilinenin dışında paylaşımlar olacak

Instagram kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger yeni bir sosyal medya uygulaması başlatıyorlar,ancak ilk odak noktası sosyal unsurların aksine özellikle içerik üzerinde olacak. En azından ilk aşamalarında.

TOKİ yeni kura tarihleri il il duyuruldu! 30 Ocak-8 Şubat kuraları peş peşe hangi illerde çekilecek? Şimdi takvime bakın

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konutun hak sahibi belirleme kuraları tam gaz sürüyor. TOKİ yeni kura tarihleri il il duyuruldu! 30 Ocak-8 Şubat kuraları peş peşe hangi illerde çekilecek? Şimdi takvime bakın

Bakan Kurum duyurdu: İşte TOKİ’nin sosyal konutları için beklenen tarih

TOKİ’nin heyecanla beklenen sosyal konut projesinde yeni bir tarih açıklandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, heyecanla beklenen projenin kuraları ve teslimiyle ilgili tarih verdi.

Milyonlarca kişiye hükümetten sosyal destek müjdesi! Yeni sosyal yardım paketi geliyor! Nakit destek ödemeleri artıyor! 

Yeni sosyal yardım paketinin detayları belli olmaya başlıyor. Hükümet sosyal yardımlarda hem tutarı artırıyor hem de kapsamı genişletiyor. İşte yeni sosyal yardım paketi ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ sosyal kont projesi detayları! TOKİ 81 ilde yeni sosyal konut projesi şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projesi detayları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar!

TOKİ yeni sosyal konut kampanyasını duyurdu: Bu illerde 120 180 ve 240 ay vade seçeneğiyle satılacak

TOKİ dar ve orta gelir grubuna yönelik yeni bir sosyal konut projesinin geleceğinin açıklamasını yaptı. Ev sahibi olmak isteyenlere 120, 180 ve 240 ay vadeyle sunulacak evlerin inşa edileceği iller de belli oldu. İşte kampanyayla ilgili bilgiler...

TOKİ 100 bin sosyal konut yapacak! TOKİ sosyal konut başvurusu başladı mı? 2022 TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman?

Bakan Murat Kurum, 100 bin yeni sosyal konutun müjdesini verdi! Peki, 2022 yılı TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı?

toki yeni sosyal konut projeleri 2022 Haberi

toki yeni sosyal konut projeleri 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalar yaptı.

Ülkemizde ortalama 1,5 milyon konut satışı olduğuna değinen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçen sene el değiştiren 1,5 milyon konuttan yüzde 31'lik kısmının yani 450 bininin 1. el, kalanının da ikinci el konut olduğunu kaydetti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu satışlar masaya yatırıldığında her sene düzenli olarak arz talep dengesine göre yüklenici firmaların konut inşa ettiklerini söyleyerek, arz talep konusunda herhangi bir sıkıntı olmadığına değindi.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm projeleri dahilinde son 20 senede Toplu Konut İdaresi Başkanlığı olarak 1 milyon 200 bin konut hayata geçirdiklerini kaydeden Bakan Murat Kurum, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Biz...