24 / 04 / 2024

toki yoğun ilgi görüyor

toki yoğun ilgi görüyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunması beklenen konutlara vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

TOKİ'ye rekor sayıda başvuru geldi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emekliler yoğun ilgi gösteriyor.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

TOGG için saat verilmişti! Yoğun ilgi erteleme getirdi

Togg 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihazları için bugün saat 19.23'te start alan, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırmasının, yoğun ilgi nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar durdurulduğu ifade edildi.

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İsra Holding'in 'V' markalı projelerine yoğun ilgi!

Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in İsra Holding'in 'V' markarlı projelerine yoğun ilgi gösterdi...

Folkart Country Urla'ya yoğun ilgi!

Folkart imzasıyla, Urla Bademler'de hayata geçirilen Folkart Country projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Ankara Eserkent Konutları'na yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Eserkent projesinde başvurular devam ediyor. Eserkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konutular için son başvuru tarihi 15 Ocak.

1 TL'den açık artırmayla satılan konutlar yoğun ilgi gördü! 

Sadece ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla buluşturan Tapucom 22 Ekim’de açık artırmayla konut satışı gerçekleştirdi. 1TL’den başlayan açık artırmalara katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. 

Kayseri’deki kiralık hobi bahçelerine yoğun ilgi!

Kayseri’de kurulan ve belediye tarafından özellikle emeklilere kiralık olarak verilen hobi bahçeleri, pandemi döneminde yoğun ilgi gördü. Halk, 120 metrekarelik hobi bahçelerinde toprakla uğraşarak, sebze yetiştiriyor.

Kocasinan Belediyesi'nin konut satış ihalesine yoğun ilgi!

Kocasinan Belediyesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 20 adet daireyi satışa sunduğu ihale yoğun ilgi gördü.

Kavak ağacının gövdesine inşa edilen 13 metrekarelik ahşap pansiyon yoğun ilgi görüyor!

Artvin'in "sakin şehir" unvanlı ilçesi Şavşat'ta, Cihat ve Filiz Küçükaltun çiftinin kavak ağacı gövdesine inşa ettiği ahşap ev yoğun ilgi görüyor.

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

toki yoğun ilgi görüyor Haberi

toki yoğun ilgi görüyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunması beklenen konutlara vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. Tokat'ta konut sahibi olmak isteyen emekliler üye kaydı yaptırmak istedikleri demek binasında yoğunluk oluşturdu. 


Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tokat Şubesi'ne 15 günde 1500 emekli müracaatta bulundu. Çekenli İş Merkezi'nde kayıt işlemleri devam ederken, emeklilerin oluşturduğu yoğunluk nedeni ile kısa süreli tartışmalar yaşandı. Türkiye Emekliler Derneği Tokat Şube Başkanı Kadir Eryüre, 21 Ekim'de Türkiye Emekliler Derneği'nin yapmış olduğu kongrede Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun emekli derneği üyelerine ve evi olmayanlara TOKİ kanalıyla söz verdiğini söyledi. Tokat halkı bunu televizyonlardan duyarak derneklerine üye olmak için müracaata başladığını ifade ederek Eryüre, "Şu anda biz derneğimize üye müracaatı yapıyoruz. Ne kadar müracaat yapmışsak...