28 / 03 / 2024

toki yüreğir başvuru

toki yüreğir başvuru

TOKİ, Adana'nın Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'nde oturuma hazır 412 konutu kura yöntemi ile satışa çıkarıyor.

Adana Yüreğir'de 825 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 8 iş yeri!

Adana ili Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yerini satıyor. İşte o arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Adana Yüreğir Belediyesi yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Adana Yüreğir'de büyük dönüşüm başlıyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede hayata geçirilen büyük kentsel dönüşüm projelerinin başlatıldığını duyurdu.

Adana Yüreğir’deki 283 konuta 1.893 başvuru geldi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Yüreğir'de hayata geçireceği 283 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Yüreğir konut başvuruları ay sonuna kadar uzatıldı!

Yüreğir Belediyesi öz kaynakları ile Atakent Mahallesi’nde TOKİ tarafından inşa edilecek olan 644 dairelik Sosyal Konut projesinin başvuruları ay sonuna kadar devam edecek. 

TOKİ'den Yüreğir'e 644 konut!

Yüreğir'de ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan 664 dairelik sosyal konut projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları!

412 adet daireden meydana gelen TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde kura heyecanı sürüyor. TOKİ Yüreğir Kışla Mahallesi kura sonuçları henüz açıklanmadı.

Adana Yüreğir TOKİ Evleri kura çekilişi sonucu!

412 konutluk Adana Yüreğir TOKİ projesinde başvuru döneminin ardından kura heyecanı sardı. Adana Yüreğir TOKİ Evleri kura çekilişi sonucu henüz açıklanmadı.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla kura sonucu tam liste!

412 adet daireden meydana gelen TOKİ tarafından inşa edilen Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'nde kura heyecanı başladı. TOKİ Adana Yüreğir Kışla kura sonucu tam liste henüz açıklanmadı

toki yüreğir başvuru Haberi

toki yüreğir başvuru

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana'nın Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'nde oturuma hazır 412 konutu kura yöntemi ile satışa çıkarıyor.


TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, Yüreğir'de oturuma hazır, 78'i 2+1 ve 334'ü ise 3+1 planında toplam 412 konutun kura yöntemi ile satışa çıkarılacağı belirtildi.


Vatandaşların 23 Ocak-7 Şubat arasında Ziraat Bankasının tüm şubelerine, 2 bin lira yatırarak başvuru yapabilecekleri kaydedilen açıklamada, başvuru sayısı konut sayısını geçtiği takdirde konutların hak sahibi belirleme kurasının ise 15 Şubat'ta çekileceği bildirildi.


Projedeki konutların yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat ve 96, 108 ve 120 ay vadeli ödeme seçenekleri ile satışa sunulduğu, taksitlerin konutun teslim tarihini takip eden bir sonraki ay başlayacağı ifade edildi.


AA


Haber Star'da şu şekilde yer aldı


TOKİ’den yapılan açıklamada, Yüreğir’de oturuma hazır, 78’i 2+1...