23 / 04 / 2024

tokiden emeklilere kontenjan

tokiden emeklilere kontenjan

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin ismini ve logosunu kullanarak para toplayan, son zamanlarda da emeklileri kandıran dolandırıcılara karşı halkı uyanık olmaya çağırdı.

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

ING Bank'tan emeklilere müjde! Promosyon tutarı herkesi şaşırttı 

ING Bank emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. Milyonlarca emekli vatandaşa müjdeli haberi duyurdu. Emeklilere Mayıs ayında  vazgeçilmez rakamları sunana banka müşterilerini cezbetmeye devam ediyor. İşte ING Bank'ın en güncel emekli promosyon rakamları

Emeklilere 3'lü zam formülü uygulanacak! Kamu işçilerine verilen zam rekor kırdı

Kamu işçileri için tespit edilen 6 aylık zam seviyesinin emeklilere de referans olacağı söyledi. Bu bağlamda, Temmuz ayında memurlar ve emeklilere 3'lü zam formülü uygulanacak. Hem memurların hem de emeklilerin aylıklarına iletilecek refah payı için kanuni düzenleme çalışmaları sürüyor.

Emeklilere 7 maaş faizsiz kredi ve 3 maaş avans müjdesi seçim öncesi gündemde!

Emeklilere faizsiz kredi ve avans müjdesi! Seçim öncesi hükümetten somut adımlar geldi. İşte ayrıntılar...

Depremzede öğrencilere ek kontenjan açan üniversiteler peş peşe açıklandı! 

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından depremzede öğrencilere ek kontenjan ayrılmasına yönelik açıklama yapan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) detayları duyurdu.

Garanti Bankası'ndan emeklilere mayıs ayı müjdesi geldi. Promosyon oranları değişti

Emeklilere yüksek oranda promosyon veren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşlarımıza yönelik müjde geldi. Banka tarafından emekli vatandaşlarımıza verilen promosyon oranları değişti. İşte yeni promosyon oranları.

Deprem bölgelerindeki lise öğrencileri için devlet üniversitelerinde ek kontenjan ayrılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki lise öğrencilerine yönelik olarak, kendi illerindeki devlet üniversitelerinde ek kontenjan ayrılacağını duyurdu. Bu kontenjanlar, öğrencilerin başvurularında yüzde 25 ekstra bir yer sağlayacak.

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’den emeklilere yeni bir müjde daha geldi!

EYT taleplerini karşıladıklarını söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AKP hükümeti olarak bütün gayretlerinin ülke ekonomisini büyütmek ve geliştirmek olduğunu savundu. Bakan Nebati, emeklilere yönelik yeni bir müjde daha verdi.

Milyonlarca emekliye refah payı müjdesi geldi! Emeklilere ne kadar refah payı verilecek? Tek tek hesaplandı! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca emekliye refah payı müjdesini verdi. Peki emeklilere ne kadar refah payı verilecek?

Emeklilere ard arda müjde geliyor! Şimdi de maaşlara 1300 TL zam gelecek

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere müjdeyi açıklamış ve en az emekli aylığı 7 bin 500 TL'ye yükseltilmişti. Seçim evvelinde yetiştirilmeye çalışılan intibak zammıyla birlikte en düşük emekli maaşı 1300 TL çıkarak 8 bin 800 TL olacak.

Emeklilere geri ödemesiz nakit destek! Bu şartı yapana 10 bin TL verilecek!

Emeklilere Nisan ayında ödeme müjdeleri gelmeye devam ediyor. Tek şart bayram öncesinde başvuru yapmak.  10.000 TL karşılıksız destek verilecek. İşte tüm detaylar...

Vakıfbank ve Halkbank resmen noktayı koydu. Emeklilere promosyonda bomba nokta

Emeklilere yönelik promosyonlarda kamu bankalarının nasıl bir tavır izleyeceği merak ediliyordu. Halkbank ve Vakıfbank emeklilere promosyonda son noktayı koydu. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

Adalet Bakanlığı 18 bin 305 personel alımında son dakika! Kadro, kontenjan, başvuru şartları... Adaylar şimdi bakın!

Adalet Bakanlığı 18 bin 305 personel alımında şartlar belli oldu mu? Adalet Bakanlığı 18 bin 305 personel alımında son dakika! Kadro, kontenjan, başvuru şartları... Adaylar şimdi bakın!

tokiden emeklilere kontenjan Haberi

tokiden emeklilere kontenjan

TOKİ'nin yaptığı konutlarda emeklilere de kontenjan ayırmasının ardından, "Size kurada öncelikli alım sağlayacağız", "Derneğimize üye olmadan kuraya giremezsiniz", "Bize ön ödeme yaparsanız çekilişte sizin adınızın çıkmasını sağlarız" diyerek dolandırıcılık yapanlara karşı TOKİ Başkanı Ergün Turan yurttaşları uyardı. Turan, "TOKİ'ye, kurumun dışında sadece bankalar vesilesiyle müracaat alınıyor. Bizim yönlendirdiğimiz bankalar dışında bir müracaat yeri yoktur. Şahıs, kurum ve şirkete müracaat olamaz. Vatandaşlarımız, TOKİ adına kendilerine bir şey söylendiğinde idareye mail yoluyla ya da Başbakanlık iletişim Merkezi'ne şikayet etsinler. Biz takipçisi oluruz. TOKİ ve bankalar dışında hiçbir müracaat yeri gerçek değildir" dedi. 


Aydınlık Gazetesi


Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Dolandırıcılar sahnede 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin ismini kullanarak para toplayan dolandırıcılara karşı uyardı. TOKİ'nin emeklilere kontenjan ayırmasının ardından 'Alımda size...