16 / 04 / 2024

TOKİden pakistana destek

TOKİden pakistana destek

TOKİ, Pakistan’ın Pencap Eyaleti’nde 2016-2017 döneminde, düşük gelirlilere yönelik toplam 50 bin konut inşaası için teknik destek sağlayacak.

TOKİ'den Gaziantep'e 786 yeni konut!

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni bir proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi ise 4 Kasım 2022 tarihinde yapılacak. İşte detaylar…

TOKİ'den flaş açıklama! Başvuru yapacaklar bu detaya dikkat

TOKİ'den Sosyal Konut Projesi'yle ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli bir uyarı yapıldı. TOKİ'den yapılan açıklamada, " Yoğun ilgi nedeniyle bankalar ve E-Devlet sisteminde sorun yaşanıyor." ifadelerine yer verildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...​

TOKİ arsa 2022 başvuruları 2 gün sonra başlıyor! TOKİ'den taksitle ve faizsiz arsa fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından arsa almak isteyenlerin merakla beklediği TOKİ 2022 arsa başvuruları 2 gün sonra başlıyor. İşte TOKİ'den arsa alabilmek için gerekli şartlar...

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi!

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi 3 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje!

TOKİ'den Gaziantep'e 786 konutluk yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi 4 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

Annelere müjde! Başvuran PTT'den 1300 TL'lik desteği kapacak! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

Devlet kurum ve kuruluşları, yardıma muhtaç vatandaşlara pek çok alanda yardım ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 50'den fazla destek projesi yürütürken, annelere 1300 TL destek fırsatı sundu! Karşılıksız ve geri ödemesiz! Görmeyen kalmasın!

TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın!

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyuru ile TOKİ Sosyal Konut Projesi duyuruldu. TOKİ'den müjde! 150 bin değil 250 bin oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bu açıklama ile insanlar sosyal konut projesinin detaylarını sorgulamaya başladı. Hemen bakın ucuz konut fırsatını kaçırmayın.

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte TOKİ’den 24 il müjdesi!

TOKİ’den ucuza ev satın almak isteyenler, sık sık TOKİ projelerini kontrol etmektedir. Peki TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte detaylar!

Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor! TOKİ'den vatandaşlara flaş uyarı

TOKİ’den yapılan yazılı açıklamada, son günlerde konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan TOKİ’nin ismi kullanılarak, ‘sahtekârlık ve dolandırıcılık’ girişiminde bulunulduğunun tespit edildiği duyuruldu.

TOKİden pakistana destek Haberi

TOKİden pakistana destek

Pakistan’ın Pencap eyaleti hükümeti ile TOKİ arasında imzalanan anlaşma uyarınca TOKİ, 2016 yılında 25 bin konut, 2017 yılında da 25 bin konut için teknik destek verecek. Pakistan basınına göre, Pencap Başbakanı Şahbaz Serif’un hazır bulunduğu törende anlaşmayı TOKİ adına Başkanı Mehmet Ergün Turan imzaladı. Medya mensuplarına konuşan Şerif, anlaşmayı olumlu karşıladığını belirtirken TOKİ’nin Türkiye’de dar gelirlerin konut ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yaptığı çalışmalara dikkat çekerek "Evler, kolay taksitlerle veriliyor. Türk modeli başka ülkelerde çok popüler ve başarılı” dedi. Şerif, TOKİ’nin son 15 yılda 800-900 bin ev inşa ettiğine işaret ettiği konuşmasında TOKİ’yi Pakistan’a gönderdikleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na minnettar olduğunu ifade ettikten sonra The News tarafından yansıtılan konuşmasında şunları da söyledi: “Önümüzdeki 2 yılda 50 bin konut...