26 / 04 / 2024

Toki\'nin kurduğu şehirler

Toki\'nin kurduğu şehirler

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar hangi kente, kaç konut yapacağını açıkladı. Açıklamalarının tam metni için tıklayın.

Ünlü milyarder Jeff Bezos Amazon'u kurduğu evi 2,3 milyon dolara satışa çıkardı!

Ünlü milyarder Jeff Bezos'un Amazon'u kurduğu ev 2,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Söz konusu ev 1998 yılında 182 bin dolara, 2005 yılında 375 bin dolara 2009 yılında 620 bin dolara ve en son 2019 yılında da 1,53 milyon dolara satılmıştı. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

TOKİ'nin Uşak'taki yeni projesi için Temmuz 2023 müjdesi geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak'taki yen projesi 13 Temmuz tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

Huawei'nin SUV'u ortalığın tozunu attıracak! İşte Huawei AITO M5 Modelinin Fiyatı Ve Özellikleri!

Otomobil severlerin büyük merakla beklediği Huawei'nin elektrikli SUV'u alıcıları ile buluştu. Tasarımı ile sınıfında tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. İşte SUV piyasasını sallayacak AITO M5 Modelinin Fiyatı Ve Özellikleri...

Yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerinde rekor artış!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) merakla beklenen kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerindeki rekor artışa değindi.

TOKİ'nin Denizli projesi zeminine uygunsuz iddiası!

TOKİ'nin Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Gümüşler Mahallesi'nde inşa ettiği Karaköy Konutları projesindeki kaba inşaatı bitirilmiş bazı bloklarda kayma olduğu ileri sürüldü. 

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesinin 1. kısmını kazandı!

Slovenya’nın en büyük altyapı projelerinden Divaca-Koper Demiryolu’nun çift hatta çıkarılma projesini hayata geçirmek üzere Slovenya Devleti’nin kurduğu 2TDK Şirketi’nin iki bölümde düzenlediği ihalelerin 1. Kısmını da Kolektor CPG-Yapı Merkezi-Özaltın Konsorsiyumu aldı. 

Melih Gökçek Dubai'de inşaat şirketi kurdu iddiası!

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek döneminde, 2004'te, 2 belediye şirketinin yüzde 49 ortaklık ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de bir inşaat şirketi kurduğu belirlendi.

TOBB'nin ABD’de kurduğu ticaret merkezi yarın açılıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'un ABD'de kurduğu  Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışı yarın gerçekleşiyor. 

Bir Kira Bir Yuva’da kira desteği 40 milyon TL'yi aştı!

İzmir’de yaşanan şiddetli depremin birinci ayı dolarken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu çadır alanındaki son çadır da kaldırıldı. Ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısı ile başlatılan ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyası kapsamında destek miktarı 40 milyon TL'yi aştı.

TOKİ'nin sunduğu ödeme kolaylıkları neler?

TOKİ'nin satışa çıkardığı konutlarda uygun ödeme fırsatları bulunuyor. Birçok vatandaş TOKİ'nin sunduğu ucuz konut fırsatlarıyla ev sahibi oluyor. Peki TOKİ'nin sunduğu ödeme kolaylıkları neler? İşte TOKİ ödemelerine ilişkin detaylar...

Halil Sezai'nin oturduğu villa kiralığa çıkarıldı!

Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp eden şarkıcı Halil Sezai'nin oturduğu ev yeniden kiralığa çıkarıldı. Olaydan yaklaşık olarak  iki gün sonra villanın kapısına 'kiralık' yazısı asıldı.

Toki\'nin kurduğu şehirler Haberi

Toki\'nin kurduğu şehirler

 2003 yılından bu yana ürettikleri 278 bin konutun 100 bini aşkın nüfuslu 12 şehire denk geldiğini belirten TOKİ Başkanvekili Erdoğan Bayraktar, 'Yeni dönemdeki hedefimizle birlikte 12 şehir daha kurmayı planlıyoruz' dedi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yeni dönemde programını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim meydanlarında verdiği "500 bin konut" sözü üzerine yapıyor. "Yıl sonuna kadar 250 bin konut" hedefini nisan ayında aşan TOKİ, yeni dönemde gecekondu ve kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vererek hedefini yakalamaya çalışacak. 26 Temmuz itibariyle 81 il 801 şantiyede 278 bin 713 konut üreten TOKİ, ilk etapta protokolü imzalanmış 80 bin konutluk dönüşümle ilgilenecek. TOKİ bugüne kadar 119 belediye ile toplam 106 bin 187 konutluk gecekondu dönüşüm çalışma sına ilişkin protokol imzaladı. Bunlardan 62 bölgede 27...