29 / 03 / 2024

Tom Cruiseun villası

Tom Cruiseun villası

ABD'li aktör Tom Cruise Hollywood Hills'te bulunan muhteşem villasını 11.4 milyon dolara satışa çıkardı. 53 yaşındaki ünlü aktör 13 milyon dolar fiyat biçilen evini sene başından beri satmayı planlıyordu. Ancak alıcı çıkmayınca fiyatı biraz daha düşürdü.

Türkan Şoray Bebek'teki villasını 15 milyon TL'ye satıyor!

Türkan Şoray yıllardır yaşadığı, anılarla dolu Bebek sırtlarındaki Boğaz manzaralı villasını satıyor. Üç katlı evine 15 milyon TL isteyen Şoray’ın bu kararı evde asansör olmadığı için aldığı öğrenildi.

Ajda Pekkan'ın Polenezköy'deki villası barınak oldu!

Ajda Pekkan yıllarca oturduğu Polenezköy'deki villasından 4 sene önce taşınmıştı. Süperstar'ın bu 3 katlı evinde 20 kedisi, 10 köpeğinin yaşadığı ortaya çıktı.

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Pınar Dilek, Tarkan'ın Tarabya'daki villasına taşındı!

Tarkan, önceki akşam stüdyo çıkışı yazın evleneceği Pınar Dilek'le ilgili sorulara 'Sizleri seviyorum' demekle yetindi. Gurbetçi yengenin de birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki lüks villasına yerleştiği öğrenildi

DJ Calvin Harris, Los Angeles'teki villasını 10 milyon dolara satıyor!

32 yaşındaki İskoç DJ Calvin Harris, 2013 Nisan'ında satın aldığı Los Angeles'taki villasını 10 milyon dolara satışa çıkardı. İşte Calvin Harris'in muhteşem evi...

Michelangelo Buonarroti'nin Toskana'daki villası satışa çıkarıldı!

İtalyan mimar, heykeltıraş, ressam ve şair Michelangelo Buonarroti'nin Toskana bölgesindeki villası satışa çıkarıldı. Michelangelo'nun 1549'da satın aldığı villa, 7.5 milyon euro'yu gözden çıkaracak yeni sahibini bekliyor.

Mine Kalpakçıoğlu Kanlıca'daki villasını 2 yılda bir yeniliyor!

Mine Kalpakçıoğlu, Kanlıca'daki 4 katlı villasını 2 yılda bir yeniden dekore ediyor. Bu sayede evindeki enerjinin tazelenip yenilediğine inanıyor.

N. Soykan villasının usulsüz el değiştirmesiyle ilgili dava sürüyor!

Malatyaspor’un “efsane başkanı” olarak bilinen merhum işadamı Nuretin Soykan’ın villası ve bahçesinin ilginç bir şekilde el değiştirildiği iddiasıyla açılan dava Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sürüyor.

Serap Tibuk boğaz manzaralı villasını Kara Sevda'ya kiraladı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Serap Tibuk, Boğaz manzaralı villasını ‘Kara Sevda’ dizisine aylık 80 bin liraya kiraya verdi. Villa, Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Leyla karakterinin evi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun Kandilli sırtlarındaki villası!

Mine Kalpakçıoğlu Sezai Taşkent’ten olan oğlu Kaan ile birlikte yaşadığı Kandilli sırtlarındaki dört katlı villasının kapılarını bizlere açtı.

Tom Cruise malikanesini Eva Longoria’ya sattı!

Ünlü aktör Tom Cruise, fiyatını 13 milyon dolar olarak belirlediği Hollywood tepelerindeki malikanesini ‘Umutsuz Ev Kadınları’ dizisinin yıldızı Eva Longoria’ya sattı.

Tom Cruise Hollywood'daki evini 11.4 milyon dolara sattı!

Tom Cruise bir süredir satılığa çıkardığı ancak 13 milyon dolar fiyatıyla alıcı bulamayan Hollywood'daki ultra lüks evini 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisindeki rolüyle bilinen Eva Longoria'ya 11.4 milyon dolara (33 milyon lira) sattı.

İşte Asena Erkin'in Beykoz Konakları'ndaki camla kaplanan villası!

Asena Erkin’in yüzde 90’nını camla kaplatarak, 4 milyon dolara tadilat yaptırdığı lüks villasının ilk görüntüsü ortaya çıktı.

Tom Cruiseun villası Haberi

Tom Cruiseun villası

ABD'li aktör Tom Cruise Hollywood Hills'te bulunan muhteşem villasını 11.4 milyon dolara satışa çıkardı. 53 yaşındaki ünlü aktör 13 milyon dolar fiyat biçilen evini sene başından beri satmayı planlıyordu. Ancak alıcı çıkmayınca fiyatı biraz daha düşürdü. 


Özel cam duvarları sayesinde Hollywood Hills'in en gözde manzarasına sahip olan ultralüks villanın mutfağı İtalyan stilini yansıtıyor.



Odaların özel banyoları var

Misafirleri ağırlamak için özel bir misafirhaneye sahip olan lüks villanın odalarının her birinde özel bir banyo bulunuyor. 




Bahçesinde havuzu, şelalesi ve spa merkezi olan bu villanın çıkış fiyatının aslında 13 milyon dolar olduğu fakat alıcı bulamayınca fiyatın iki milyon dolar düşürüldüğü söylendi.