19 / 04 / 2024

Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim

Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim

Toplam 599 tane dairenin yer aldığı projede dükkan alanları 100 metrekareden başlıyor. Topkapı Avrupa Konutları Kale iletişim bilgileri telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri!

Toplam 599 tane daire, 30 tane ticari ünite ve 52 tane ofisten meydana gelen Topkapı Avrupa Konutları Kale ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık!

Satış süreci devam eden Topkapı Avrupa Konutları toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Topkapı Avrupa Konutları Kale satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale’de ofisler satışa çıktı!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale projesinde yer alan ofis ve dükkanları satışa çıkardı. Topkapı Avrupa Konutları Kale’de teslimlerin Temmuz 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale'de 556 bin TL'den başlıyor!

ARTAŞ İnşaat'ın yoğun ilgi gören projesi Avrupa Konutları Kale'de bloklar yükselmeye başladı. Avrupa Konutları markasının en önemli ayrıcalıklarından erken teslim konusu, Kale projesinde de şimdiden gündeme geldi.

Artaş Avrupa Konutları Kale'de 593 bin liraya 1+1!

Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Avrupa Konutları Kale projesinin 2016 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 37 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor...

Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim?

Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Avrupa Konutları Kale projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan tutar 120 aya kadar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor...

Avrupa Konutları Kale'de denizi seyretme imkanı!

Satış süreci devam eden Avrupa Konutları Kale projesinde daire fiyatları 593 bin lira ile 1 milyon 953 bin lira arasında değişiyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Topkapı Avrupa Konutları Kale daire fiyatları!

Topkapı Avrupa Konutları Kale daire fiyatları 593 bin TL'den başlıyor. Daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisinin kullanılabildiği projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale ödeme planı!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede daire fiyatları 799 bin lira ile 1 milyon 772 bin lira arasında değişiyor...

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesinin görselleri!

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesinde ev fiyatları 515 bin TL'den başlayarak değişiyor. 599 konutluk Avrupa Konutları Kale projesinde daireler 18 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor...

Avrupa Konutları Kale 2 fiyat listesi 2017!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale 2 projesi İstanbul Topkapı'da E-5 üzerinde konumlandırılıyor. Proje 273 daire ve 21 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Kale 2 fiyat listesi 2017...

Avrupa Konutları Kale'de metrekaresi 6 bin 451 TL'ye ofisler!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde yükselen Avrupa Konutları Kale projesi Artaş İnşaat imzasını taşıyor. Proje İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kale'de hemen teslim fırsatı!

Artaş İnşaat, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde Avrupa Konutları markası altında bugüne dek teslim ettiği projelerde sunduğu tüm ayrıcalıkları, Avrupa Konutları Kale ile Topkapı’ya taşıyor.

Avrupa Konutları Kale'de son daireler 700 bin TL!

Artaş İnşaat, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde Avrupa Konutları markası altında bugüne dek teslim ettiği projelerde sunduğu tüm ayrıcalıkları, Avrupa Konutları Kale ile Topkapı’ya taşıyor.

Avrupa Konutları Kale'de 700 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Kale, İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde konumlanıyor.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul Topkapı'da yer alan Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Artaş İnşaat tarafından 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projenin, yüzde 77'si satıldı.

Avrupa Konutları Kale'de 3 ay erken teslim!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Avrupa Konutları Kale'nin daireleri görücüye çıktı!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daireler gezilebiliyor.

Avrupa Konutları Kale'de konutların yüzde 77'si satıldı!

ARTAŞ İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin yüzde 77'si de sahiplerini buldu.

Avrupa Konutları Kale'deki dairelerin yüzde 77'si sahiplerini buldu!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3 + 1 örnek daire tipleri ziyarete açıldı.

Avrupa Konutları Kale'deki örnek daireler görücüye çıktı!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek dairesi ziyarete açıldı!

Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale örnek dairesi açıldı!

Artaş İnşaat’ın Topkapı’da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin %77’si de sahiplerini buldu.

Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim Haberi

Topkapı Avrupa Konutları Kale ne zaman teslim

1+1 dairelerin tamamı tükenirken diğer dairelerin satışları devam eden projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Dükkan alanlarının 100 metrekare ile 1182 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde hayata geçiriliyor.


Toplam 37 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen projede ofis alanları 236 metrekareden başlayıp, 1061 metrekareye kadar yükseliyor.


Sosyal alanları arasında Avrupa Konutları Kale projesinde sauna, yüzme havuzu, fitness center, oyun alanları, Türk hamamı bulunuyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel banka kredisiyle taksitlendirilme sağlanan proje toplam 599 tane daire, 30 tane ticari ünite ve 52 tane ofisten meydana geliyor.


Fiyat listesine göre daire fiyatları 632 bin TL'den başlarken, dükkan...