19 / 04 / 2024

Topluma Katkı Günü Keller Williams

Topluma Katkı Günü Keller Williams

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Mersin'de Dünya İç Mimarlar Günü kutlandı!

MERSİN'de il temsilciliği hakkı kazanan İç Mimarlar, Dünya İç Mimarlar Günü'nde bir araya geldi. Konuşmanın ardından, buluşmaya katkı sunan sponsorlar ve protokol üyelerine plaket takdim edildi.

Keller Williams Danışmanları'ndan sosyal sorumluluk seferberliği!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Keller Williams bu yıl da Topluma Katkı Günü'nde görev aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Keller Williams Kadıköy'e akülü şarj istasyonu kuracak!

Keller Williams’ın tüm çalışanları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mayıs ayının ikinci Perşembe günü “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde faaliyet gösterdikleri bölgelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev alacak.

AKG Gazbeton Dünya Mimarlık Günü’nü kutluyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, her yıl ekim ayında kutlanan Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla, mimarların modern kentler yaratılmasına sağladıkları katkılara bir kez daha dikkat çekti.

Kepez açık yüzme havuzunun temeli Perşembe günü atılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 70 yeni projesinden biri olan açık yüzme havuzunun temeli perşembe günü atılıyor. İlçenin spor ve sosyal yaşamına önemli ölçüde katkı koyması hedefiyle yapılan tesis, tüm Antalya’ya örnek olacak.

Keller Williams'tan sosyal sorumluluk projesi!

Amerikalı Gayrimenkul devi Keller Williams’ın tüm çalışanları, 14 Mayıs Perşembe günü “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde önceden belirledikleri bölgelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Murat Hazinedar, Keller Williams ekibi ile RED DAY için bir arada!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Keller Williams çalışanları Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından biri olan RED DAY (Topluma Katkı Günü) için bir araya gelecek.

Keller Williams'dan sosyal sorumluluk projelerine katkı!

Keller Wİlliams Türkiye çalışanları 14 Mayıs Perşembe günü "REDDay"; "Topluma Katkı Günü'nde yaşadıkları topluma katkıda bulunmak için kendi bölgelerinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor.

Keller Williams REDDay Topluma Katkı Günü 14 Mayıs'ta!

Keller Williams Türkiye çalışanları 14 Mayıs Perşembe günü “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları topluma katkıda bulunmak için kendi bölgelerinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor..

ABD'li GYO danışmanlık şirketi Keller Williams'tan ''Red Day'' etkinliği!

ABD'li Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, 2009 yılından beri ABD ve Kanada'da gerçekleştirilen sosyal sorumluluk günü "Red Day" etkinliğini (Topluma Katkı Günü) Türkiye'de de uygulamaya başladı...

Uşak Üniversitesi'nin bölgeye katkısı her geçen gün artıyor!

Kurulduğu günden bu yana gerek Uşak'ta gerekse bölgede en önemli eğitim merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Uşak Üniversitesi’nin kente ve bölgeye olan katkısı her geçen gün artarak devam ediyor...

Topluma Katkı Günü Keller Williams Haberi

Topluma Katkı Günü Keller Williams

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı. Keller Williams Türkiye ekibinin bu yıl 4. kez gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında 500 danışman topluma fayda sağlamak için bir günlüğüne işlerine ara verdi.


Dünyada ilk kez 2009 yılında gerçekleştirilen Red Day, (Topluma Katkı Günü) bu yılda Mayıs ayının ikinci Perşembe günü Dünya genelinde 140 bin Keller Williams danışmanının katılımıyla gerçekleşti. Amerika’daki bu geleneği Türkiye’ye de taşıyan Keller Williams Türkiye ekibi, 10 bölge müdürlüğünde aktif görev alan 500 danışmanının katılımıyla farklı sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdi.


Kadıköy’e ilk akülü şarj istasyonu


Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü danışmanları bu yıl Kalamış Parkı’na üç...