26 / 04 / 2024

Torunlar GYO birleşme sonra sermayesi

Torunlar GYO birleşme sonra sermayesi

Torunlar GYO'nun TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi ile birleşme sonrasında çıkarılmış sermayesi 500 milyon TL'den 500 milyon 4 bin 283,00 TL'ye yükseldi.

Servet GYO ve Deks Yatırım'ın birleşme işlemleri tescillendi!

Servet GYO'nun Deks Yatırım A.Ş. ile "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemine ilişkin İstanbul Ticaret Odasına yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı ve tescil işlemi tamamlandı. Bu işlem sonucunda Deks Yatırım A.Ş. tüm borç ve alacakları ile birlikte küll halinde Servet GYO'ya devroldu.

Torunlar GYO kısıtlı çalışma düzenine geçti!

Torunlar GYO, portföyünde bulunan  Alışveriş Merkezlerinde Market, Eczane, Yeme İçme İşletmeleri ve faaliyetine devam etmek isteyen  diğer işyerlerinin de çalışmalarına  imkan sağlayacak şekilde  kısıtlı çalışma düzenine geçilmesine karar verdi.

Servet GYO birleşme işlemine ilişkin güncellenen evrakları yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), birleşme işlemine ilişkin güncellenen evraklar ile ilgili açıklama yaptı...

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme işlemi tescillendi!

Peker GYO ile Peker Proje'nin 30 Eylül 2018 tarihli mali tablolar esas alınarak tüm aktif ve pasifleriyle birlikte kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi...

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme sözleşmesi!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık'ın birleşme sözleşmesi yayınlandı...

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşme bildirisini yayınladı!

Yeni Gimat GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada  Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşme bildirisini yayınladı.

İş GYO ile TSKB GYO birleşmeyecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul şirketleri arasında yer alan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve TSKB GYO’nun birleşme işleminden vazgeçildi.

İş GYO ile TSKB GYO birleşmesinde son durum!

İş GYO ile TSKB GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) birleşme işlemlerine ilişkin bildirim yayınladı.

İş GYO ile TSKB GYO'nun birleşme işlemleri devam ediyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO ile TSKB GYO'nun birleşme işlemleri bildirisi yayınlandı.

İş GYO ile TSKB GYO'nun birleşme görüşmeleri devam ediyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın birleşme görüşmeleri devam ediyor.

TSKB GYO ve İş GYO'nun birleşme süreci sürüyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO birleşme sürecinde Hukuki Danışmanlık alınması hakkında bildirisini yayınladı.

Torunlar GYO'nun sermayesi yükseldi!

Torunlar GYO'nun TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi ile birleşme sonrasında çıkarılmış sermayesi 500 milyon TL'den 500 milyon 4 bin 283,00 TL'ye yükseldi.

Torunlar GYO'nun esas sözleşme tadili onaylandı!

Torunlar GYO esas sözleşmesinin sermaye ve paylar başlıklı 8. maddesinin tadili için genel kurula müracaat edildi ve genel kurul onayladı.

Torunlar GYO birleşme sonra sermayesi Haberi

Torunlar GYO birleşme sonra sermayesi

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi ile birleşme sonrasında çıkarılmış sermayesi 500 milyon TL'den 500 milyon 4 bin 283,00 TL'na yükseldi.


Açıklama:

Şirketimizin, sermayesine 17.948.488,38 TL'sı ile % 99,991579 oranında iştirak ettiği, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğünün 730421 Sicil numarasında kayıtlı olan 17.950.000,00 TL'sı sermayeli ‘‘TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi'' ile, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 136.-158 inci maddelerinin ilgili hükümleri, Kurumlar Vergisi Kanununun 18, 19 ve 20. maddeleri ile 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulunun II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği'nin ilgili hükümleri uyarınca bütün aktif ve pasifi ile birlikte ‘‘devir alan'' sıfatı ile birleşmesi sonrasında, Şirket sermayemizde  nominal 4.283  adet ve nominal 4.283 TL artış olmuş ve paylar...