20 / 04 / 2024

toskana vadisi villaları

toskana vadisi villaları

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece 'de hayata geçirilen Toskana Vadisi Evleri 3. fazda 187 villadan oluşuyor. Büyükçekmece Toskana Vadisi teslimlerinin 2015 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Toskana Vadisi Villaları'nda 685 bin dolara!

1068 dönüm arazi içinde yer alan Toskana Vadisi 3. Faz, tamamı tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli 8 tipte 187 adet villadan oluşuyor.

Tek katlı villa yaşamı: Toskana Vadisi projesi!

Oluşturduğu yaşam konseptiyle evden fazlasını sunan Toskana Vadisi 3. Faz, Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle Büyükçekmece'de hayata geçiyor. 1068 dönüm arazi içinde yer alan Toskana Vadisi 187 adet villadan oluşuyor.

Toskana Vadisi'nin son etabı Eylül ayında satışa çıkacak!

EMAAR Türkiye'nin İstanbul Büyükçekmece'de 1068 dönüm arazide 700 milyon dolar yatırımla inşa ettiği Toskana Vadisi projesinin üçüncü etabı görücüye çıktı. Toskana Vadisi 3. faz villalarında fiyatlar 475 bin dolardan başlıyor...

Toskana Vadisi villalarına Duravit şıklığı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde inşa edilen dünyanın en yüksek kulesi Burj Dubai'nin banyo dekorasyonunda tercih edilen ünlü vitrifiye markası Duravit'in ürünleri Büyükçekmece'deki Toskano Vadisi villarını da süsleyecek.

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Toskana Orizzonte 3. Etap'ta yüzde 8 indirim!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte’nin üçüncü ve son etabı satışa sunuldu.

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

Toskana Sole Villaları ödeme planı!

Toskana Orizzonte Sole Villaları etabında 4+1 villa fiyatları 615 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Arıkan Yapı Sole ve Mare için ön talep topluyor!

Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen, tamamı tek katlı ve Akdeniz konseptli, 187 villadan oluşan Toskana Orizzonte’nin merakla beklenen yeni villaları Sole ve Mare ön talep avantajlarıyla satışa çıkıyor

Toskana'dan annelere özel yüzde 15 indirim!

Toskana Vadisi içinde hayata geçirilen tek katlı villa konseptli Toskana Orizzonte'de, 8 Mayıs Anneler Günü'ne özel yüzde 15 indirim yapılıyor.

Toskana Orizzonte Villaları satış fiyatları!

Toskana Orizzonte Villaları satış fiyatları 650 bin dolardan başlayarak değişiyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde ikinci etap bu yıl haziran ayında teslim ediliyor...

Toskana Orizzonte'de 2'nci etap Haziran 2016'da teslim!

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığıyla Toskana Vadisi içinde inşa edilen Toskana Orizzonte hayata geçiyor. Projenin ilk etabında yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaşıldığı ifade edildi.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villa fiyatları!

Toplam 187 adet villanın yer aldığı Toskana Orizzonte Villaları Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları nedir?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları 650 bin dolardan başlıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projeye banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Toskana Orizzonte Villaları satış ofisi!

Toskana Orizzonte Villaları satış ofisi telefon numarası 0212 850 83 00 olarak belirlendi. İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Toskana Orizzonte Villaları ödeme planı!

Toskana Orizzonte Villaları ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. 3 ve 7 odalı olarak dizayn edilen konutlardan oluşan proje İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

toskana vadisi villaları Haberi

toskana vadisi villaları

Arıkan Yapı ve Emaar imzası ile inşa edilen Toskana Vadisi projesinde 8 farklı villa tipi bulunuyor. Toskana Vadisi 3. fazda toplam 187 adet villa mevcut. Projede yer alan villalar 3 ve 7 odalı olarak dizayn edildi.  Proje “Tek Katlı Villa Yaşam Konsepti“ ile inşa ediliyor.


Toskana Vadisi 3. faz projesinin sosyal alanları içerisinde Toskana Çarşı, 3 bin 700 metrekare kiralanabilir alan, 100 araçlık otopark ve  16 mağaza yer alıyor.


Büyükçekmece Toskana Vadisi villa fiyatları 580 bin dolardan başlayarak 2 milyon 650 bin dolara kadar çıkıyor.


Toskana Vadisi villa alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiyor. Büyükçekmece'de yükselen Toskana Vadisi teslimlerinin 2015 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor.



Toskana Vadisi 3. faz iletişim bilgileri

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Beyza...