23 / 04 / 2024

Toya Moda örnek daire

Toya Moda örnek daire

Batarya ve duş markasının anlaşmasını tamamlayan Toya Moda’da konutlar %100 Alman kalitesi; yekpare dökümlü ve tasarım ödüllü ürünlerle yüzyıllık deneyimi yansıtan Alman markası HansGrohe imzası taşıyor.

Sefaköy Toya Moda konut fiyatları!

Toya Moda Evleri 'nde yer alan konutların büyüklükleri minimum 37 metrekare, maksimum ise 151 metrekare olarak belirlendi. Projede 486 tane konut yer alıyor. İşte Sefaköy Toya Moda konut fiyatları...

Toya Moda'da teslimler Aralık 2016'da!

Toya Moda, 2015'te konut sahibi olma fırsatı veriyor. Dairelerin peşin satış fiyatlarının 215 bin liradan başladığı Toya Moda'da, 9 bin lira peşinat ve bin 460 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Toya Moda güncel fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda Evleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. İşte Toya Moda güncel fiyatlar!

Toya Moda ödeme seçenekleri!

Toya Moda ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor. Kalan tutarın sıfır faizle 36 aya kadar vadelendiriliyor. Proje toplamda 486 adet daireden meydana geliyor...

Toya Moda'da kampanya!

Toya Grubu tarafından Sefaköy'de yapılan Toya Moda projesinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. İşte, Toya Moda'da kampanya!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede teslimler Aralık 2016 yapılması planlanıyor. Toya Moda Küçükçekmece ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Toya Moda'da banka kredisi 15 ay Toya Yapı'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Küçükçekmece Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışlarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Toya Moda'da kredi faiz oranı yüzde 1’in altına düştü!

TOYA Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Toya Moda, yüzde 5 peşinat karşılığında 60 aya yüzde 0.79, 120 aya yüzde 0.88 kredi oranı sunuyor.

Toya Moda'da stüdyo daireler 245 TL'ye!

Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Toya Moda'da stüdyodan 3+1' farklı büyüklükte 426 daire bulunuyor. 4 bloktan oluşan sitede fiyatlar 245 bin liradan başlıyor.

Toya Moda'da kredi fırsatları!

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda yer alan TOYA MODA, ev sahibi olmak isteyenleri cazip kredi fırsatları ile buluşturuyor.

Toya Moda örnek daire Haberi

Toya Moda örnek daire

Dünyaca ünlü tasarımcıların ödüllü tasarımları ile kullanımda konfor ve fonsiyonaliteyi ön plana çıkaran mutfak ve banyolar birinci sınıf kalitesiyle şıklıkta öncü. En iyi kalite ve elegan tasarımının yanı sıra Hans Grohe imzalı mutfak ve banyolar su ve enerji tasarrufu sunan eko-smart sistemi ile sürdürülebilir kaynak kullanımında da yüksek performansı sağlıyor. Hava filtre sistemi ile basıncı dengeleyebilen HansGrohe batarya ve duşlar tek dokunuşla kireç birikimlerini temizleyebiliyor.


Geri sayım başladı, Toya Moda’nın teslimine 9 ay…

Toya Gayrimenkul anlaşmalı bankalarda 0,99 kredi faiz oranı sağlarken müşterilerinin teslime kadar kredi ödemelerini de karşılıyor. Toya Moda projesinden konut almak isteyenler, 50 ay firma bünyesinde vade seçeneklerinden de yararlanabiliyor.


İstanbul’un en gözde bölgesi;Basın EkspresYolu’nda E-5 ve TEM oto yollarının kesiştiği noktada yeralan, moda konseptine uygun şık mimarisi  ile...