26 / 04 / 2024

Toya Moda ödeme seçenekleri!

Toya Moda ödeme seçenekleri!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Moda

Toya Moda ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor. Kalan tutarın sıfır faizle 36 aya kadar vadelendiriliyor. Proje toplamda 486 adet daireden meydana geliyor...



İstanbul Avrupa yakası Bağcılar-Basın Ekpres Yolu üzerinde hayata geçirilen Toya Moda ödeme seçenekleri dahilinde peşin ödeme de yapılabiliyor. 


Teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlenen  Toya Moda  Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Toya Grubu projesi olarak inşa edilen Toya Moda ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme avantajı sunuluyor. 


Toya Moda ödeme seçenekleri!


Sefaköy Toya Moda projesi; masa tenisi, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness center, yüzme havuzu ve çocuk havuzu gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Basın Ekpres Toya Moda lokasyon olarak; Atatürk Havaalanı’na 3, Bakırköy’e 5, Yeşilköy’e 5, İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika mesafede konumlanıyor. 


Toya Moda ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra kalan tutar 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendiriliyor. 


Toya Moda telefon: 0 212 424 54 34

Web adresi: www.toyamoda.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön