29 / 03 / 2024

Trabzon Akyazı Stadyumu inşaat

Trabzon Akyazı Stadyumu inşaat

Açılışı için geri sayıma geçilen Trabzonspor’un yeni stadı 11. haftada tam olarak hazır hale getirilecek.

Trabzon Akyazı Stadyum ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları ne durumda?

15 Şubat 2013'te ihalesi yapılan ve 24 Kasım 2013’te temeli atılan Trabzon Akyazı Stadyum ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Stadyumda yüzde 50'den fazlası tamamlandı

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi 29 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Akyazı Tünellerinin İsmi belli oldu!

Trabzon’da Karadeniz Sahil Yolunun Akyazı mevkiinde hayata geçirilen çift tüplü tünelin isimleri netleşti. Tünelin birine “Bordo” ismi verilirken, diğerine ise “Mavi” ismi verildi.

Trabzon Beşikdüzü Stadyumu 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eylül 2016’da gerçekleşen sel felaketi sonrasından kullanılamaz halde olan Beşikdüzü İlçe Stadyumu, yeniden yapılması için 7 Şubat günü ihaleye çıkıyor.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliği taşıyan Akyazı Stadı'nda çim serme işlemi devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadyumu inşaat Haberi

Trabzon Akyazı Stadyumu inşaat

Trabzonspor'un yapımında son aşamaya gelinen Akyazı Stadyumu'nun Antalyaspor ile oynanacak olan maça yetiştirilmesi amaçlanıyor. Bu arada İtalya'dan tır'larla yola çıkan çimlerin de bu hafta Trabzon'da olması bekleniyor. 28 Ekim'den itibaren stadın çimlerinin serilmeye başlayacağı ve bu işlemin en fazla 7 gün içerisinde tamamlanacağı ifade edildi. Ardından statta temizleme işlemlerine geçilecek. Stadın ligin 11. haftasındaki Antalyaspor maçına yetiştirilmesi için yoğun şekilde çalışma yapıldığı, bu karşılaşmaya yetişmemesi durumunda ise bir sonraki haftaya tam olarak hazır hale getirileceği belirtildi.


ÇİMLER BEKLENİYOR

Zeminde bulunan ısıtma sistemleri tamamen yerleştirildi, çimlerin gelmesinin ardından kısa sürede serme işlemi de...