19 / 04 / 2024

Trabzon Araklı tahliye

Trabzon Araklı tahliye

Trabzon'da, 2 kişinin kaybolduğu sel felaketinin yaşandığı Araklı ilçesi Çamlıktepe Mahallesi'nde 11 binanın yıkıldı. Mahallede ağır hasar alan 13 binanın tahliyesine karar verildi.

İki ildeki 29 adet arsa ile 3 adet iş yeri 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Şanlıurfa Halfeti'de ve Trabzon Araklı'da yer alan 32 adet gayrimenkul satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

TOKİ Trabzon Araklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Araklı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Araklı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

Trabzon Araklı'da afetzedeler için 278 konut inşa ediliyor!

Trabzon Araklı'da sel felaketi nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutları Ekim ayında hak sahiplerine teslim edilecek. 

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

Türkiye'nin dört bir yanı dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon Araklı'da 118 konut ile Giresun Bulancak'ta 570 konutun yapımına başladıklarını belirtti. Kurum, aynı zamanda Ankara Saraçoğlu projesinin başladığını da belirtti.

TOKİ Trabzon Araklı kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Trabzon Araklı kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Trabzon Araklı kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve Araklı kura sonucu 19 Haziran...

TOKİ Trabzon Araklı kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Trabzon Araklı projesinde yer alan 50 adet konutun kura çekimleri bugün saat 16:00'da yapılacak.

Trabzon Araklı'da afetzedeler için inşa edilen konutlar yükseliyor!

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran 2019 tarihinde meydana gelen, 8 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu selden sonra bölgede yapımına başlanan konutların inşaat çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Araklı'da inşa edilen 280 konut 2021'de tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon'un Araklı ilçesinde geçen sene meydana gelen sel felaketinden sonra afetten etkilenen vatandaşlar için inşasına başlanan 280 konutluk projenin, kuralarının bu ay sonuna kadar çekileceğini ve konutların 2021'de tamamlanacağını söyledi...

Trabzon Araklı tahliye Haberi

Trabzon Araklı tahliye

Trabzon'da, 18 Haziran'da etkili olan sağanak, Araklı ilçesinde sel ve heyelanlara neden oldu. İlçenin Çamlıktepe ve Yeşilyurt Mahalleleri'nde heyelan sonucunda önüne set çekilen Karadere, biriken toprak ve balçığı sürükleyerek, aniden taştı. Bölgede kurulu olan hidroelektrik santralinin toprak ve balçıkla dolan havuzunun da taşması sonucu sel suları mahallelere girdi, önüne kattığını sürükledi. Sele kapılan 10 kişi kayboldu, 4 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

CNN Türk'te yer alan habere göre; bölgeye sevk edilen askeri helikopter ve kurtarma ekipleri, mahsur kalan 76 kişinin güvenli bölgelere tahliyesini sağladı. Selde kaybolan 8 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, kayıp Mahmut Köseoğlu (39) ile Cengiz Cevahir'i(16) arama çalışmaları sürüyor.

Fekalette 11 bina yıkıldı, 13 bina ağır hasar aldı, yol ve köprüler çöktü, tarım arazileri zarar gördü.

EVLERİNİ TERK ETMİYORLAR

Çevre ve...